Kvällens filmer: The Proposal, The Simpsons Filmen, Chang…

Idag onsdag visas följande filmer på TV: The Proposal, The Simpsons Filmen, Changeling

The Proposal

The ProposalInför hotet att bli utvisad från USA och mista sitt jobb som tuff förlagschef meddelar Margaret att hon ska gifta sig med sin assistent Andrew. Han ställer motvilligt upp, men bara på vissa villkor. Därefter beger sig det omaka paret sig till Alaska där de har fyra dagar på sig att övertyga Andrews familj och en nitisk immigrationstjänsteman om att det är äkta kärlek.

Trailer för The Proposal

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:20

The Simpsons Filmen

I SIMPSONS – FILMEN, den efterlängtade filmen som är baserad på tv-serien om en av världens mest älskade familjer, måste Homer rädda världen från att ödeläggas av en katastrof som han själv har åstadkommit. Alltsammans börjar med Homer, hans tama gris och en läckande tank full med spillning – en kombination som utlöser en katastrof av proportioner invånarna i Springfield aldrig tidigare upplevt.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:45

Changeling

ChangelingOscarsnominerad film som regisseras av den legendariske Clint Eastwood. Los Angeles, 1928. En dag när den ensamstående mamman Christine Collins går till jobbet, försvinner hennes son spårlöst. Fem månader senare återförenar polisen mor och son, men det finns ett problem – det är inte rätt pojke. Nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt. Tack vare en hennes obevekliga sökande avslöjas en värld av korruption, som fångar allmänhetens intresse och förändrar Los Angeles för alltid. Den dramatiska historien baseras på en sann berättelse om hur en ensam kvinna stod upp emot ett ohederligt samhällssystem. I rollerna ser vi John Malkovich och Angelina Jolie.

Trailer för Changeling

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:50