Kvällens filmer: The ruins, Sammansvärjningen, Sherlock H…

The ruins, Sammansvärjningen, Sherlock Holmes, Den tysta bruden, Double Jeopardy

The ruins

02:15 – 03:50

Australisk-amerikansk skräck från 2008. Ett gäng västerländska ungdomar som är på semester i Cancun ger sig in i djungeln för att hitta en övergiven mayaruin. Deras expedition förvandlas till en skoningslös kamp för överlevnad när det visar sig att det uråldriga templet är hemvist för en uråldrig fasa (n)

Sammansvärjningen

21:00 – 23:50

Amerikansk thriller från 1997. Taxichauffören Jerry är besatt av konspirationsteorier och har länge försökt få justitiedepartementsjuristen Alice att ta dem på allvar. Hon har alltid vänligt men bestämt avfärdat honom men plötsligt visar det sig att han kan ha kommit en verklig sammansvärjning på spåren (n)

Sherlock Holmes

02:45 – 03:45

Brittisk kriminalserie från 1984. A scandal in Bohemia. En maskerad gentleman söker Holmes och snart har detektiven lurat ut att mannens verkliga identitet är Wilhelm Gottsreich Sigismund von Ormstein, greve Cassel-Felstein, den rättmätige tronarvingen i Böhmen (n)

Den tysta bruden

22:45 – 00:40

En vacker ung kvinna drabbas av vreden från sin familj och bybor när hon blir gravid utom äktenskapet och vägrar uppge namnet på fadern.Regi: Doan Minh Phuong och Doan Thanh Nghia.

Double Jeopardy

23:00 – 01:05

Amerikansk thriller från 1999. Libby Parson lever i ett till synes lyckligt äktenskap men under en seglingstur förvandlas hennes liv till en mardröm. När Libby vaknar mitt i natten är båten täckt av blod och hennes make är spårlöst borta. Eftersom Libbys fingeravtryck finns på mordvapnet blir hon fälld för mord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *