Kvällens filmer: The tourist, Judge Dredd, Lucia de B

The tourist

Idag torsdag den 11 maj sänds följande filmer på TV: The tourist, Judge Dredd, Lucia de B

The tourist

The touristAmerikansk-fransk action från 2010. Frank är en amerikansk turist som besöker Italien för att reparera ett brustet hjärta. Elise är en exceptionell kvinna som avsiktligt korsar hans väg. I Venedig följer Frank en möjlig romans, men blir snart själv den förföljde, när han och Elise sveps med i en virvelvind av intriger och faror. Skådespelare: Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Angelina Jolie, Johnny Depp.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Judge Dredd

Judge DreddAmerikansk science fiction-action från 1995. Året är 2139 och jorden är på väg att gå under. De människor som har överlevt lever i gigantiska städer där kriminaliteten frodas. I hopp om att få bukt med laglösheten inför myndigheterna ett nytt slags rättssystem med representanter vars makt är obegränsad. Den mest fruktade av dessa är Judge Dredd. Skådespelare: Jürgen Prochnow, Rob Schneider, Joan Chen, Max von Sydow, Sylvester Stallone, Armand Assante, Diane Lane.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 00:55

Lucia de B

Lucia de BNederländsk-svensk thriller från 2014. Psykologisk thriller baserad på ett av de mest kontroversiella rättsfallen i Nederländernas historia. Sjuksköterskan Lucia döms till livstids fängelse för fyra mord och tre mordförsök på patienter som varit i hennes vård. Men är hon verkligen skyldig?. Skådespelare: Barry Atsma, Fedja van Huêt, Annet Malherbe, Marwan Kenzari, Ariane Schluter, Amanda Ooms.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 23:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *