Kvällens filmer: The Two Mr Kissels, Ocean’s Thirteen, Be…

The Two Mr Kissels, Ocean’s Thirteen, Berättelsen om Narnia, Transporter, Alla älskar Alice

The Two Mr Kissels

21:00 – 22:45

Verklighetsbaserat drama om två bröder som verkar leva perfekta liv. De har vackra fruar, välbetalda jobb och stora hus. Men under ytan lever gammalt groll kvar. Amerikansk dramafilm från 2008. Kissels, The.

Ocean’s Thirteen

21:00 – 23:20

Ocean's ThirteenDanny Ocean och hans gäng är tillbaka med en plan som är mer personlig än någonsin tidigare. När den hänsynslöse kasinoägare Willy Bank lurar Reuben Tishkoff, och orsakar hans hjärtattack, beslutar sig Danny Ocean och hans gäng för att ödelägga Willy Bank, även om det innebär att de måste ta hjälp av deras fiende Terry Benedict.

Berättelsen om Narnia

16:00 – 18:25

Amerikanskt äventyrsdrama från 2005. När de fyra syskonen Lucy, Edmund, Peter och Susan, evakueras under andra världskriget för att undgå blitzen skickas de till professor Kirkes som bor på landet. Under en kurragömmalek hittar Lucy en garderob som visar sig vara en portal till det magiska landet Narnia. Landet är täckt av snö och befolkat av djur och andra mystiska väsen. De upptäcker att Narnia styrs av den elaka häxan Jadis och syskonen är utvalda att bekämpa Jadis. Åldersgräns 11 år.

Transporter

21:00 – 22:50

Den före detta elitsoldaten Frank Martin, lever nu ett stillsamt liv på den franska Rivieran. Han jobbar som bud för den kriminella världen och är känd som ”The Transporter”. Han har tre gyllene regler som han följer i sitt arbete: 1) Avtal ändras inte, 2) Inga namn, han vill aldrig veta vem som lejer honom och 3) Öppna aldrig paketet. Franks nästa paket liknar all de andra som han transporterat, tills att det börjar röra sig och då blir han tvungen att bryta regel nummer tre. Text-TV s.690.

Alla älskar Alice

21:00 – 23:25

Alla Älskar AliceJohan, äkta man och tvåbarnsfar, lever ett bekvämt medelklassliv tills han börjar vänstra med grannkvinnan och hans familj går i bitar. Johans tolvåriga dotter Alice upplever ett myller av känslor inför sina föräldrars separation. Medan Alice tävlar om sin fars uppmärksamhet med hans nya kvinna och hennes son upptäcker hon dock att hon är förvånansvärt öppen för sin nya familjesituation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *