Kvällens filmer: Tigerland, On Thin Ice, I spy, Leva och …

Tigerland, On Thin Ice, I spy, Leva och låta dö, Desperate hours, Otäcka odjur, Rollerball, Bandits, Harry Potter och fången från Azkaban, Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen, Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach, Hard Luck, Charlotte Gray, Snygg, sexig & singel, Diary of a Mad Black Woman, Otis

Tigerland

01:25 – 03:20

TigerlandDet är 1971 och USA står delat på grund av kriget i Vietnam. De är medvetna om att de snart skall sändas ut i krig och de reagerar alla olika inför detta faktum. Jim Paxton hyser en romantisk föreställning om kriget. Miter tror att erfarenheterna på slagfältet skall göra honom till man, Cantwell har resignerat inför det oundvikliga och Wilson längtar efter att få slåss.

On Thin Ice

00:10 – 02:00

Bygger på en verklig händelse. Patsy McCartle är en änka med två söner och kämpar för att få ekonomin att gå ihop.

I spy

20:00 – 22:00

I SpyAmerikansk actionkomedi från 2002. När en prototyp av ett jetplan blir stulen från den amerikanska regeringen kallas en av USA:s främsta toppagenter, Alex Scott, in för att hjälpa till. Till sin förvåning paras han ihop med den kaxige proffsboxaren Kelly Robinson inför det farliga spionuppdraget. Tillsammans ska de försöka hitta Arnold Gundars, en av världens mest ökända vapensmugglare. Åldersgräns 11 år.

Leva och låta dö

22:00 – 00:30

Brittisk action från 1973. När tre brittiska agenter dödas får James Bond i uppdrag att undersöka saken. Spåren leder till Kananga, premiärminister på ön San Monique. Bond beger sig till Harlem där han blir tillfångatagen av gangstern mr Big och han förs till en källarlokal. Han lyckas fly och tar hjälp av Felix Leiter i sin jakt på Kananga och mr Big. Åldersgräns 15 år.

Desperate hours

00:30 – 02:30

Desperate HoursKanadensiskt kriminaldrama från 2007. Neil Randall lever det perfekta livet, han är framgångsrik inom reklambranschen och har en vacker fru, Abby, och en underbar dotter, Sophie. Men deras idyll krossas den dagen då deras dotter Sophie kidnappas av den psykopatiske Ryan. Hans krav är att Neil och Abby under 24 timmar ska göra allt han säger för att de ska få se sin dotter levande igen. Åldersgräns 15 år.

Otäcka odjur

23:00 – 00:55

Detta är den galna historien om en hysterisk djurparksägaren vars egendom hotas av den snikne mediemogulen Vince McCain. Ett besök av hans fumlige son, Rod McCain, föranleder drastiska förändringar på djurparken, som till exempel att göra djuren vildare. I ett försök att dra till sig fler besökare vill mogulen skapa en temapark med bara aggressiva djur. Till hjälp anlitar han det hårdhudade marknadsföringsgeniet Willa Weston. Hon tvingas dock se efter Rod som sprider förödelse omkring sig och hotar marknadsföringen med falska sponsorer och löjliga uniformer. När Willa spenderar mer tid med de förtryckt djurskötarna och deras orädde ledare inser hon att McCain måste stoppas. Hon smider en genialisk plan som ska kuva mediamogulerna och ge djurparken tillbaka till sin rätta ägare.

Rollerball

01:25 – 03:05

RollerballÅret är 2005 och den nya sporten Rollerball är enormt populär. Marcus Ridley bjuder med sig hockeyspelaren Jonathan Cross till Kazakstan, där de ska spela i ett lag med inhemska spelare som är minst sagt härdade i den våldsamma sporten. Unge Jonathan älskar att spela hjälte, men det dröjer inte länge förrän han börjar förstå att sportens arrangörer är villiga att göra nästan vad som helst för att lansera sin halsbrytande idrott. Text-TV s. 690.

Bandits

00:55 – 03:30

BanditsAmerikansk komedi från 2001. De två fångarna Joe Blake och Terry Collins bryter sig ut från fängelset och ger sig iväg på en rånarturné. Deras framfart uppmärksammas i ett tv-program om amerikanska brottslingar. När den uttråkade hemmafrun Kate Wheeler bestämmer sig för att rymma hemifrån hamnar hon i händerna på rånarna. Både Joe och Terry förälskar sig i Kate och det blir en kamp mellan de två om att vinna hennes hjärta.

Harry Potter och fången från Azkaban

16:15 – 19:00

I denna bearbetning av den tredje boken i J.K. Rowlings bästsäljande serie, måste Harry Potter och hans bästa vänner Hermoine och Ron, ta sig an den farlige brottslingen Sirius Black, som har knytningar till deras fiende Lord Voldemort. Långsamt klarar Harry och hans vänner ut ledtrådarna och får veta hemligheter om Harrys föräldrar som han tidigare inte kände till. Under tiden engagerar skolan Hogwarts en grupp skrämmande svarta spöken för att attackera den sinnesrubbade Sirius, som utgör ett hot mot alla eleverna vid skolan. De svarta spökena heter Dementors …och de skrämmer livet ur Harry…

Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen

19:00 – 20:45

Förändringens vindar blåser genom polisskolan. Lassard bestämmer att man skall träna och göra kvarterspatrullerna tuffare. Resultatet blir programmet ”Medborgare som patrullerar”, som består av vanliga medborgare som genomgår en variant av polisträning. Därmed får Mahoney och de andra poliserna fullt upp att träna dessa civila blåbär, som den rivaliserande polisen Harris försöker stoppa.

Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach

20:45 – 22:35

Polisskolan 5 – uppdrag Miami Beach är upptåget som tar våra tjockskalliga poliser ut på resa. Klantskallarna med polisbrickor är i Miami för ett konvent som hålls i den älskade kommissarie Lassards ära. Men brottsligheten tar inte semester bara för att våra hjältar gör det. Lassard blir kidnappad, utan att själv inse det. Och inte ens lockelsen av strandpartyn med limbodans kan stoppa poliskårens tumultartade räddningsförsök. Så häng med dina beväpnade och roliga favoriter ut på ännu ett äventyr.

Hard Luck

01:10 – 03:10

Hard LuckLucky är en före detta fängelsekund som bestämt sig för att överge brottets bana och börja ett nytt liv. Hans hederliga planer får sig dock en ordentlig törn då han tackar ja till en inbjudan att fira en gangsters födelsedag. Plötsligt befinner han sig återigen på kollisionskurs med rättvisan och han blir lovligt byte för en grupp skumma poliser och några minst sagt hänsynslösa mördare.

Charlotte Gray

01:10 – 03:30

Charlotte GrayCharlotte är en ung kvinna från Skottland som studerat i Frankrike, och bor i London under Andra världskriget. Inom loppet av tre veckor blir hon kär i en ung pilot och rekryteras av Secret Service som kurir för den franska motståndsrörelsen. Men hennes uppdrag på fientlig mark blir en personlig kamp för att hitta sin kärlek, som försvunnit. Trots att hon dagligen konfronteras med svek och våld slutar hon aldrig att hoppas.

Snygg, sexig & singel

02:30 – 04:25

Amerikansk romantisk komedi från 2002. Christina Walters har en gyllene regel när hon dejtar, undvik att leta efter den rätte och ta den som är rätt för stunden. Men en kväll träffar hon Peter som hon inte kan sluta tänka på efter att han gett sig av. Det enda Christina vet om Peter är att han är på väg till ett bröllop och bestämmer sig för att hitta honom. Vad hon inte vet är att det är sitt eget bröllop han är på väg till.

Diary of a Mad Black Woman

03:05 – 04:55

Diary of a Mad Black WomanHelen och Charles McCarter delar ett till synes perfekt liv med ett lyckligt äktenskap, ett vackert hem och gott om pengar. Men under den fina ytan döljer sig en helt annan sanning. På deras artonde bröllopsdag kastar Charles ut Helen från deras hus för att göra plats för sin älskarinna, tillika Helens bästa vän. Det blir startskottet för Helens nya liv och med lite hjälp från sina nära och kära börjar hon snart att se det komiska i situationen.

Otis

03:10 – 04:50

OtisAmerikas förort är i uppror. Mitt under en seriemördares framfart försvinner en vacker ung flicka vid namn Riley Lawson. När hennes desperata föräldrar, Will och Kate, kontaktas av hennes kidnappare, tar en odräglig FBI-agent ansvar för fallet. Riley lyckas att fly från den psykopatiska undre värld som skapats av Otis, och hon kontaktar sina föräldrar. Eftersom de har tröttnat på ordningsmaktens tragikomiska oförmåga beslutar sig Will, Kate och Rileys bror Reed att ta situationen – och lagen – i egna händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *