Kvällens filmer: Tillbaka till framtiden del 2, Dark shadows, Last Vegas,…

Tillbaka till framtiden del 2

Idag lördag den 14 januari sänds följande filmer på TV: Tillbaka till framtiden del 2, Dark shadows, Last Vegas, Her, Deep impact, Rain man, Phone booth, Empire state, Delivery man, Matchstick men, Systrar i jeans, Slutet på historien

Tillbaka till framtiden del 2

Tillbaka till framtiden del 2Amerikansk science fiction-komedi från 1989. Doc, Marty och Jennifer åker till år 2015 med sin DeLorean-tidsmaskin för att rätta till några problem i framtiden. Men Biff stjäl tidsmaskinen och åker tillbaka i tiden och ger en bok med 50 års sportresultat till sitt yngre jag. Nu måste Marty åka tillbaka i tiden för att stoppa den yngre Biff från att utnyttja boken. Skådespelare: Michael J. Fox, James Tolkan, Christopher Lloyd, Thomas F Wilson, Lea Thompson, Elisabeth Shue.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Dark shadows

Dark shadowsAmerikansk skräckkomedi från 2012. Barnabas Collins är en 1700-talsplayboy som sviker sin käresta Angelique. Hon är dessvärre häxa och som hämnd förvandlar hon honom till en vampyr. Barnabas blir levande begravd, men vaknar upp 1972 och upptäcker att hans pampiga gods nu intagits av ett gäng trassliga ättlingar och att Angelique fortfarande är olyckligt kär i honom. Skådespelare: Michelle Pfeiffer, Jackie Earle Haley, Helena Bonham Carter, Johnny Depp.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Last Vegas

Last VegasAmerikansk komedi från 2013. Billy, Paddy, Archie och Sam har varit bästa vänner sedan barndomen. Och nu ska Billy, gängets svurne ungkarl, gifta sig. Gänget bestämmer sig för att sticka till Las Vegas för att glömma hur gamla de egentligen är och återskapa sin ungdoms glansdagar en sista gång. De inser dock snart att Syndernas stad har förändrats och deras vänskap sätts på hårda prov. Skådespelare: Morgan Freeman, Kevin Kline, Mary Steenburgen, Michael Douglas, Robert De Niro.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:00

Her

HerAmerikanskt romantisk science fiction från 2013. Deprimerade Theodore har inte kommit över sin förra flickvän och isolerar sig allt mer från sina vänner. Men när han installerar ett nytt intelligent operativsystem på sin dator, som har en egen spännande personlighet, vaknar han så smått till liv igen. Skådespelare: Scarlett Johansson, Chris Pratt, Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Amy Adams.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:15

Deep impact

Deep impactAmerikanskt actiondrama från 1998. En komet är på väg genom rymden och kommer att kollidera med Jorden och utrota hela mänskligheten. Enda chansen är att skjuta upp en raket med en kärnladdning mot kometen för att få den att ändra bana. Människorna förbereder sig inför den eventuella förintelsen. Skådespelare: Téa Leoni, Elijah Wood, Robert Duvall.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:20

Rain man

Rain manAmerikanskt drama från 1988. När Charlies pappa dör, upptäcker han att han har en okänd bror, Raymond, som pappan testamenterat tre miljoner dollar till. Det visar sig att Raymond är autistisk och har tillbringat sitt liv på en institution. Skådespelare: Gerald R. Molen, Jack Murdock, Michael D. Roberts, Valeria Golino, Dustin Hoffman, Tom Cruise.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00

Phone booth

Phone boothAmerikansk thriller från 2002. Pr-konsulten Stuart Shepard använder en telefonkiosk på Manhattan för att ringa sin flickvän, eftersom hans fru håller ett öga på hans telefonräkning. Men då telefonen plötsligt ringer visar det sig vara en krypskytt som tar honom som gisslan. Nu måste Stuart följa främlingens order om han ska undvika att bli skjuten. Skådespelare: Forest Whitaker, Radha Mitchell, Katie Holmes, Colin Farrell, Keifer Sutherland.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:55

Empire state

Empire stateAmerikansk thriller från 2013. När Chris Potamitis inte lyckas komma in på polishögskolan nöjer han sig med ett jobb som säkerhetsvakt på ett värdetransportsföretag. När han gör misstaget att nämna för bästa vännen Eddie hur slapp säkerheten är dras han snart in i en plan att råna företaget. Det hela utvecklas till det största värdetransportrånet i USA:s historia. I takt med att planen fortskrider står allt mer på spel, och utöver att överlista James Ransone, en erfaren NYPD-polis som har kommit dem på spåren, blir Chris och Eddie även tvungna att tampas med en lokal gansterledare. Skådespelare: Michael Angarano, Dwayne Johnson, Liam Hemsworth.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Delivery man

Delivery manAmerikansk komedi från 2013. David Wozniak är en medelålders man som inte åstadkommit mycket i sitt liv. Och nu ska han bli far – om nu hans flickvän anser honom mogen. I samma veva får han reda på att den intensiva donation av spermier han sysslade med 20 år tidigare resulterat i att han har 533 barn. Och att många av dessa nu stämt spermbanken för att få reda på hans identitet. En del av David vill träffa dessa barn – en annan vill fly så långt bara möjligt. Skådespelare: Cobie Smulders, Simon Delaney, Bobby Moynihan, Vince Vaughn, Chris Pratt.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 14:10

Matchstick men

Matchstick menAmerikansk dramakomedi från 2003. Roy och Frank är svindlare. Men Roy är tvångsneurotiker och söker hjälp. Terapin leder till att Roy upptäcker att han har en 14-årig dotter. Deras relation skulle kunna utveckla ett normalt liv för Roy om inte dottern så gärna ville hjälpa honom i hans tvivelaktiga affärer. Skådespelare: Sam Rockwell, Alison Lohman, Nicolas Cage.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 00:05

Systrar i jeans

Systrar i jeansAmerikansk äventyrskomedi från 2005. Väninnorna Carmen, Bridget, Lena och Tibby har hängt ihop i hela livet, och nu ska de för första gången tillbringa sommarlovet på olika håll. I en secondhandbutik hittar de ett par ”magiska” jeans som passar alla fyra perfekt och de bestämmer sig för att använda jeansen för att hålla kontakten under sommaren. De känner på sig att byxorna kommer att föra tur med sig och de turas om att ha dem en vecka i taget. Skådespelare: Jenna Boyd, Ernie Lively, Valerie Tian, America Ferrera, Amber Tamblyn, Alexis Bledel.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:40

Slutet på historien

Slutet på historienBrittisk-amerikanskt drama från 1999. Sarah och Maurice inleder i all hemlighet en passionerad kärleksaffär bakom ryggen på Sarahs tråkige man. Under ett bombanfall mot London är Maurice på väg att bli dödad och från den dagen vägrar Sarah att träffa honom. Efter en roman av Graham Greene. Medverkande: Graham Greene, Skådespelare: Ian Hart, Samuel Bould, Julianne Moore, Stephen Rea, Ralph Fiennes.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *