Kvällens filmer: Tin Cup, Bandidas, Älskade spion, Alla h…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Tin Cup, Bandidas, Älskade spion, Alla hans ex, A perfect getaway, Star Trek 3 – Spocks återkomst, När mörkret faller

Tin Cup

Tin CupKomedi från 1996. Roy äger en driving-range i västra Texas, och en dag kommer den vackra dr Molly Griswold för att ta en golf lektion. Roy faller direkt för Molly. Dessvärre är Molly tillsammans med Roys värsta fiende, David Simms. För att få Molly bestämmer sig Tin Cup för att försöka kvala in till US Open.

Trailer för Tin Cup

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 00:45

Bandidas

BandidasFransk-mexikansk-amerikansk västern från 2006. Två mycket olika kvinnor blir i sekelskiftets Mexiko en duo som rånar banker i ett försök att bekämpa en hänsynslös inkräktare.

Trailer för Bandidas

Filmen visas på Kanal 9 klockan 23:55 – 01:40

Älskade spion

Brittisk action från 1977. En brittisk atomubåt försvinner spårlöst och Bond får i uppdrag att ta reda på vad som skett. Samtidigt har även en rysk ubåt försvunnit och KGB skickar ut sin kvinnliga toppagent Anya Amasova för att undersöka saken. Båda sidor misstänker varandra men snart står det klart att ingen av dem har något med det som skett att göra. Spåren pekar mot den rike skeppsredaren Karl Stromberg som har ett havsforskningslaboratorium utanför Sardinien. MI6 och KGB beslutar sig för att samarbeta och Bond och Amasova upptäcker att Strombergs plan är långt mer ondskefull än de någonsin kunnat föreställa sig. 17/2.(c)

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 23:25

Alla hans ex

Amerikanskt drama från 2004. Stacy är produktionsledare för en pratshow. Hennes pojkvän lider av relationsfobi, så hon börjar intervjua alla hans gamla flickvänner ”för showen”. Stacy får reda på varför hans tidigare relationer inte har fungerat och också om han är värd hennes förtroende i längden. Hennes plan går snett när hon blir vän med en av ex-flickvännerna.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:10

A perfect getaway

Amerikansk thriller från 2009. Cliff och Cydney firar sin smekmånad på Hawaii. När de träffar en grupp skrämda fotvandrare börjar de ana att resan kommer att bli till en mardröm.

Filmen visas på TV3 klockan 23:10 – 01:10

Star Trek 3 – Spocks återkomst

Amerikansk sci-fi från 1984. Amiral Kirks seger över Khan och skapandet av planeten Genesis betyder ingenting. Spock är död ock McCoy håller oförklarligt på att drivas till vansinne. Men efter ett överraskande besök från Spocks far, Sarek, följer ett förbluffande avslöjande: McCoy hyser Spocks levande väsen. Med två lidande vänner, varav den ena lever och den andra inte gör det, försöker Kirk hjälpa dem genom att stjäla U.S.S. Enterprise och trotsa Stjärnflottans karantän av planeten Genesis. Men klingonerna känner också till Genesis och skyndar iväg för att möta Kirk i en dödlig sammandrabbning.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

När mörkret faller

Amerikanskt actiondrama från 1996. Elnätet kollapsar i en liten, amerikansk stad så att all el och allt ljus försvinner. Från att ha varit en civiliserad plats förändras situationen snabbt och snart gäller det att göra allt för att överleva. Paret Matthew och Annie vill stanna kvar och försvara sitt hem, men när stämningen blir allt mer fientlig bestämmer de sig för att fly till Annies föräldrar. Jones, Michael Rooker, Kyle MacLachlan, Elisabeth Shue.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00