Kvällens filmer: Tin Cup, Bristande bevis, Year One, Amer…

Tin Cup, Bristande bevis, Year One, American Dreamz, G.I. Joe, The Devil’s Tomb, Sjätte sinnet, Operating Instructions, Dr. Dolittle 4

Tin Cup

22:00 – 00:40

Tin CupRon ”Tin Cup” McAvoy är en misslyckad golfspelare som äger en liten driving range i Texas. Amerikansk romantisk komedifilm från 1996.

Bristande bevis

22:00 – 23:50

Bristande BevisAmerikansk långfilm från 2007. Distriktåklagarassistenten Willy Beachum hamnar mitt i en katt och råtta-lek med Ted Crawford, som anklagas för att ha mördat sin fru men som försätts på fri fot på grund av bristande teknisk bevisning – mot sitt erkännande. Crawford tycks ha begått det perfekta brottet. Å andra sidan har han inte räknat med Willy Beachums envishet och engagemang.

Year One

20:00 – 22:05

Year OneEfter att ha ätit ett äpple från kunskapens träd börjar Zed, en förhistorisk latmask till jägare, att ifrågasätta meningen med livet. Han hamnar på kant med invånarna i sin by och tvingas att fly med sin slöe vän Oh för att hitta svaren på sina frågor – men det utmynnar istället i en episk resa genom historien och äventyr de aldrig kunnat drömma om. Kan den klumpige jägaren och den blygsamme samlaren lyckas bli till hjältar?

American Dreamz

22:05 – 00:15

American DreamzMartin Tweed är värd för talangshowen American Dreamz, och trots att han avskyr varje ny säsong är den en hit hos TV-publiken. Tweed bestämmer att det är dags för en ny grupp tävlingsdeltagare, och skickar ut sitt team för att hitta de underligast möjliga kandidaterna. Medan detta äger rum, blir USA: s president mer och mer deprimerad och förlitar sig på sina anställda, till och med när han ska agera gästdomare på TV-showen. Fantastiska nyheter för en grupp terrorister som utnyttjar tävlingsdeltagarna för att komma åt presidenten.

G.I. Joe

23:45 – 02:00

Amerikanskt actiondrama från 2009. När den amerikanska soldaten Duke skyddar en transport av stridspetsar blir han och hans kollegor plötsligt attackerade. Duke bestämmer sig för att gå med i elitstyrkan G.I. Joe för att slåss mot skurken som försöker komma över stridsspetsarna för att kunna bli härskare över världen.

The Devil’s Tomb

21:30 – 23:20

The Devil's TombMystisk seismisk aktivitet drabbar plötsligt en hemlig forskningsstation i öknen i mellanöstern. En grupp topptränade legosoldater, ledda av krigsveteranen Mack skickas dit för att rädda en försvunnen forskare. Men trots att de erfarna krigarna är beväpnade till tänderna, kan inget förbereda dem på vad som väntar dem i mörkret på den underjordiska anläggningen.

Sjätte sinnet

21:00 – 23:10

Sjätte SinnetMalcolm Crowe är en högt ansedd barnpsykolog. Alla böcker och utmärkelser i världen har dock inte förberett honom för hans nästa patients problem. Den lille pojken Cole hemsöks nämligen av döda människor…

Operating Instructions

01:15 – 02:55

En kvinnlig kirurg återvänder från Irak och anställs på ett sjukhus i staden. Snart inser hon att de svåra upplevelser hon bär med sig från kriget inte har förberett henne för sjukhusets groteska byråkrati. Och det är inte bara arbetsmässiga problem hon får utstå, utan även kärleksbekymmer…

Dr. Dolittle 4

04:10 – 05:35

Maya Dolittle och hennes tillgivna vovve Lucky är tillbaka i detta äventyr med presidentpotential! Mayas dröm om att bli veterinär får vänta eftersom hon oväntat får ett samtal från USAs president. Det verkar som om hans hund är helt bortom kontroll och presidenten behöver verkligen Mayas hjälp. Nu är det upp till Maya och Lucky att stoppa rikets absoluta toppjycke från att bli en nationell katastrof.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *