Kvällens filmer: Titanic, American pie 2, Pretty woman, The roommate

Titanic

Idag onsdag den 16 december sänds följande filmer på TV: Titanic, American pie 2, Pretty woman, The roommate

Titanic

TitanicAmerikanskt drama från 1997. Den 10 april 1912 stävar Titanic ut på sin jungfruresa. Ombord finns de unga Rose och Jack. De kommer från skilda världar men möts av en tillfällighet. En film om mänskligt övermod, oövervinnlig tro och gränslös kärlek som berört en hel värld. Skådespelare: Kate Winslet, Billy Zane, Leonardo Dicaprio.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

American pie 2

American pie 2Amerikansk komedi från 2001. Gänget har precis avslutat sitt första år på college och bestämmer sig för att tillbringa sommaren tillsammans. De hyr ett strandhus och bestämmer sig för att ha den största festen någonsin, men det är mycket som går fel, bland annat misstas en burk superlim för glidmedel. Skådespelare: Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Jason Biggs, Shannon Elizabeth.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Pretty woman

Pretty womanAmerikansk dramakomedi från 1990. Edward är en framgångsrik affärsman på besök i Los Angeles. Han möter den prostituerade Vivian och erbjuder henne rollen som sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld och den kallhamrade Edward finner kärleken. Skådespelare: Jason Alexander, Laura San Giacomo, Hector Elizondo, Ralph Bellamy, Richard Gere, Julia Roberts.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

The roommate

The roommateAmerikansk thriller från 2011. När Sarah börjar på högskolan blir hon snabbt kompis med sin trevliga rumskompis Rebecca. Det som till en början verkar vara början på en livslång vänskap utvecklar sig till en levande mardröm. En efter en börjar Sarahs vänner att råka ut för dödliga olyckor, och Sarah börjar misstänka att Rebecca bär på en mörk hemlighet. Skådespelare: Cam Gigandet, Aly Michalka, Danneel Ackles, Leighton Meester, Minka Kelly.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *