Kvällens filmer: Top Gear: Bond Special, 4.3.2.1, The Gla…

Top Gear: Bond Special, 4.3.2.1, The Glass House, War Inc., Breakdown, The Butterfly Effect 2

Top Gear: Bond Special

23:25 – 00:45

Ingen actionhjälte är mer förknippad med bilar än James Bond. Richard Hammond firar Bonds 50 år bakom ratten. Bilarna som mest förknippas med Bond är Aston Martin, Lotus Esprit och den klassiska DB5. Hammond berättar hur Aston Martin fick jobbet som Bondbil och hur Lotus på 70-talet tog över äran. Vi träffar Roger Moore och två Bond-regissörer för att prata om skapandet av motorburen action. Brittiskt motorprogram från 2012.

4.3.2.1

22:00 – 00:20

4.3.2.1Medan Jo (Emma Roberts) sitter fast på ett tråkigt jobb i en mataffär är hennes vänner ute på äventyr; Cassandra (Tamsin Egerton) kastar sig iväg till New York för att träffa sin internetpojkvän, Kerrys (Shanika Warren-Markland) slåss för kvinnlig frigörelse och Shannon (Ophelia Lovibond) är ute på en riskfylld resa för att möta sin skapare. Men när ett oplanerat möte med några diamanttjuvar får deras vägar att korsas, upplever de fyra tjejerna tre dagar som de sent ska glömma. Det vill säga om de överlever…

The Glass House

00:20 – 02:20

The Glass HouseNär Ruby och hennes yngre bror Rhett förlorar sina föräldrar i en bilolycka, adopteras de av sina sympatiska före detta grannar Terry (Stellan Skarsgård) och Erin (Diane Lane) Glass. De blir lovade ett härligt och okomplicerat liv i familjens nya residens i Malibu i Kalifornien. Men det är någonting som inte stämmer under den trevliga och perfekta ytan och snart får de båda syskonen anledning att misstänka att adoptionen faktiskt varit planerad – sedan innan deras föräldrar omkom i bilolyckan! Text-TV s. 690.

War Inc.

23:55 – 02:05

Amerikansk actionkomedi från 2008. Tyrakistan är ett oljerikt land som styrs av företaget Tamerlane vars direktör är en före detta amerikansk vicepresident. Nu har Tamerlane hyrt in yrkesmördaren Brand Houser för att döda deras konkurrents chef, Zubleh.

Breakdown

02:05 – 04:20

BreakdownAmerikansk thriller från 1997. På väg från Boston till San Diego får Jeff och hans fru Amy motorstopp, mitt ute i ödemarken i Arizona. Amy får lift med en långtradare till närmsta kafé för att därifrån ringa efter hjälp. Jeff får igång motorn och beger sig efter Amy, men på kaféet finns hon inte och Jeff förstår att något har hänt henne.

The Butterfly Effect 2

02:05 – 03:50

The Butterfly Effect 2I uppföljaren till klassikern The Butterfly Effekt från 2004 följer vi en ny karaktär, som, i likhet med sin företrädare, märker att han kan resa mellan tid och rum och när han ändrar händelser i det förflutna ändras också omständigheterna i nuet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *