Kvällens filmer: Total recall, Seven psychopaths, Lara Croft: Tomb raider -…

Total recall

Idag lördag den 10 juni sänds följande filmer på TV: Total recall, Seven psychopaths, Lara Croft: Tomb raider – the cradle of life, The island, Definitely, maybe, Ice age, The twilight saga: New moon, The Mexican, Closed circuit, Intruders, I vildaste laget, Road trip: Beer pong

Total recall

Total recallAmerikansk science fiction från 2012. Fabriksarbetaren Douglas Quaid börjar misstänka att han är en spion efter att ha besökt Rekall, ett företag som arbetar med produktionen av minnen. Någonting går fel under Douglas minnesöverföring och i tron att han är jagad av myndigheterna flyr han för sitt liv. Senare upptäcker han att han har en hemlig identitet. Quaid slår sig samman med rebellsoldaten Melinaon på jakt efter Matthias, ledaren för motståndsrörelsen som den tyranniske kanslern Cohaagen har stämplat som terroristorganisation. Cohaagen siktar på att kontrollera hela den fria världen och ju mer Quaid kämpar för att besegra honom, ju tydligare blir det att hans minne hade justerats långt före det att han sökte sig till Rekall. Skådespelare: Jessica Biel, Bryan Cranston, Bokeem Woodbine, Colin Farrell, Kate Beckinsale.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Seven psychopaths

Seven psychopathsBrittisk komedi från 2012. Författaren Marty har ett filmmanus med titeln Seven psychopaths i sitt huvud, men tyvärr hindrar hans ständiga bakfylla honom från att skriva det. Samtidigt betalar Martys bäste vän, en arbetslös skådespelare, hyran genom att kidnappa hundar tillsammans med den charmige Hans. Precis när den frustrerade Marty börjar bli rädd för att hans manusidéer har tagit slut dyker Billy upp med en gullig shih tzu vars husse är en gangster med kort stubin, och snart ger de sig ut på en desperat resa i öknen som verkligen sätter fart på idéerna. Skådespelare: Colin Farrell, Abbie Cornish, Christopher Walken, Woody Harrelson, Sam Rockwell.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Lara Croft: Tomb raider – the cradle of life

Lara Croft: Tomb raider - the cradle of lifeAmerikansk äventyrsaction från 2003. Äventyraren Lara Croft kan ha gjort det största arkeologiska upptäckten i historien, en karta som kan leda till den mytomspunna Pandoras ask. Dessvärre lyckas den elake forskaren Jonathan Reiss komma över kartan och Lara Croft får i uppdrag att se till att den kommer i rätta händer igen. Lara tar med sig Terry Sheridan och de två beger sig iväg på jakt efter kartan. Det blir ett fartfyllt äventyr som tar paret över flera kontinenter i jakten på kartan. Skådespelare: Gerard Butler, Ciaran Hinds, Angelina Jolie.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:55

The island

The islandAmerikansk action från 2005. Året är 2019. Lincoln Six-Echo och Jordan Two-Delta lever i en ”utopisk” framtidsvärld där varje steg de tar övervakas. Lincoln hoppas att bli den utvalde som får resa till paradisön ”The Island” – jordens sista oförstörda plats. Men snart går den kusliga sanningen upp för honom – hela hans liv är en lögn. Tillsammans med den vackra Jordan bestämmer han sig för att rymma till världen utanför. Vilsna och förvirrade på okänd mark jagas de av en armé av legosoldater. En kamp på liv och död tar sin början och de upptäcker snart att de är värda mer döda än levande. Skådespelare: Susan Sarandon, Allison Janney, Melissa McCarthy, Scarlett Johansson, Michael Clarke Duncan, Ewan McGregor.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00

Definitely, maybe

Definitely, maybeAmerikansk romantisk komedi från 2008. Will jobbar på Manhattan och befinner sig mitt uppe i en skilsmässa. En dag frågar hans 11-åriga dotter Maya hur han träffade hennes mamma. Will börjar berätta om de tre olika kvinnor som han har förälskat sig i. Långsamt faller pusselbitarna på plats och Maya inser att kärleken inte alltid är så lätt att förstå sig på. Skådespelare: Rachel Weisz, Derek Luke, Elizabeth Banks, Isla Fisher, Ryan Reynolds, Abigail Breslin.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05

Ice age

Ice ageAmerikanskt animerat äventyr från 2002. Helfestligt animerat äventyr från istidens början! En baby hittas av en vresig mammut, en lömsk tiger och en korkad sengångare. De tvingas samarbeta och ge sig ut på en spännande och farofylld resa för att kunna återlämna babyn till föräldrarna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:00

The twilight saga: New moon

The twilight saga: New moonAmerikansk fantasy från 2009. Edward lämnar Bella och Forks efter att Jasper attackerat henne. Bella är förkrossad, och söker tröst i sin vänskap med Jacob. Deras relation djupnar, men Jacob döljer någonting. Samtidigt reser Edward till Volturi för att be dem ta hans liv, och Victoria återvänder till Forks för att hämnas James genom att döda Bella. Skådespelare: Taylor Lautner, Ashley Greene, Peter Facinelli, Kristen Stewart, Robert Pattinson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:25

The Mexican

The MexicanAmerikansk actionkomedi från 2001. En gangsterboss kräver att Jerry Welbach åker till Mexiko och hämtar en antik pistol som kallas ”The Mexican”. Men Jerrys tjej Samantha kräver att han ska sluta jobba för gangsters. För hälsans skulle väljer Jerry ändå att åka till Mexiko. Att hitta pistolen är lätt men att ta sig tillbaka är svårare, och en torped kidnappar Samantha för att tvinga Jerry lämna över pistolen. Skådespelare: James Gandolfini, Gene Hackman, Brad Pitt, Julia Roberts.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 00:00

Closed circuit

Closed circuitAmerikanskt kriminaldrama från 2013. Terroristen Farrouk Erdogan står inför rätta för ett bombdåd i London. Men i bevisföringen ska sekretessbelagd information användas, bevis så hemliga att inte ens hans försvarsdavokat Martin får se dem. Här kommer Claudia in i bilden. Hon ska skydda informationen åt staten, något som blir knepigt då hon och Martin haft ett förhållande. Dessutom pekar den hemliga bevisföringen mer och mer mot att en konspiration ligger bakom allt. INtensic thriller som dryper av paranoia. Skådespelare: Jim Broadbent, Denis Moschitto, Rebecca Hall, Eric Bana.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 23:00

Intruders

IntrudersAmerikansk skräckthriller från 2011. Juan är en ung pojke med talang för att skriva. Men han terroriseras av en märklig varelse som lurar i hans rum på nätterna. Juans mor Luisa är skeptisk till varelsen först,men börjar sedan tro att demoniska krafter är i spel och ber en präst i staden att jaga ut andarna. Men det blir snart uppenbart att satan inte är skyldig till de hemska besöken. Skådespelare: Daniel Brühl, Pilar López de Ayala, Ella Purnell, Clive Owen, Carice van Houten.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:25

I vildaste laget

I vildaste lagetAmerikansk komedi från 1986. Charles Driggs har precis ätit lunch på en restaurang när han blir upplockad av en attraktiv men annorlunda kvinna som kallar sig Lulu. Innan han vet ordet av har Charles lockats iväg på en äventyrlig helg. Skådespelare: Kristin Olsen, Su Tissue, John Sayles, Margaret Colin, John Waters, Jack Gilpin, Jeff Daniels, Melanie Griffith, Dana Preu, Ray Liotta.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:55

Road trip: Beer pong

Road trip: Beer pongAmerikansk komedi från 2009. Tre collegekillar ger sig ut på sitt livs resa för att vara med på en ölhävartävling. Men vägen mot berömmelse är kantad av galna, oplanerade stopp, som när de träffar på en familj med glada strippor. Kan de nå det stora målet… att vinna tävlingen?. Skådespelare: Mary Cobb, Rhoda Griffis, DJ Qualls.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 00:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *