Kvällens filmer: Toy Story 3, Sömnlös i Seattle, Holiday,…

Idag lördag visas följande filmer på TV: Toy Story 3, Sömnlös i Seattle, Holiday, Private Valentine: Blonde & Dangerous, 21 Jump street, Vittne till ett krig, Fired Up!, Hide and seek

Toy Story 3

Toy Story 3Woody, Buzz Lightyear och resten av Toy Story-gänget återvänder i ett helt nytt äventyr, och denna gång får de sällskap av ännu fler leksaker. Andy har vuxit upp och förbereder sin resa till college, medan Woody, Buzz, Jessie och resten av hans trogna leksaker undrar vad som kommer hända med dem. Men på grund av ett misstag hamnar de på ett dagis och snart är de indragna i ett nytt och helvilt äventyr.
Svenska röster: Jan Mybrand, Fredrik Dolk, Anna Book, Thomas Engelbrektson, Gunnel Fred, Olli Markenros, Guy De La Berg, Stefan Frelander, Bengt Järnbladh, Leo Hallerstam, Amadeus Häggqvist Sögaard, Rickard Olsson, Malin Berghagen, Bengt Magnusson, Matti Boustedt.

Trailer för Toy Story 3

Filmen visas på Kanal 5 klockan 17:55 – 20:00

Sömnlös i Seattle

Sam har blivit änkling vet inte hur han ska orka komma vidare i livet. Hans son Jonah tror att det skulle vara bra för pappan att träffa en kvinna. Jonah lyckas få Sam att prata i radio, vilket leder till att Sam får hundratals brev från kvinnor i hela USA som blev fascinerade av honom när han talade från hjärtat på radion om sin bortgångna fru. En av de som skriver till Sam är Annie, som är förlovad med den torre Walter. Hon blir allt mer förtrollad av tanken på att träffa Sam… Text-TV s. 690.

Filmen visas på TV3 klockan 19:20 – 21:30

Holiday

Filmtrailermakaren Amanda från Los Angeles och journalisten Iris från London bor 800 mil ifrån varandra och har aldrig träffats, men dras ändå med samma problem: män. Amanda har just dumpat sin otrogne pojkvän och Iris trånar fortfarande efter exet Jasper Bloom, som nu ska gifta sig med kvinnan han lämnade henne för. Båda bestämmer sig för att åka på semester, och efter att ha fått kontakt med varandra genom en webbsida byter de två främlingarna hus med varandra under två veckor för att glömma sina trassliga kärleksliv. Men kärleken slår till när man minst anar det, och snart knackar drömprinsen på deras dörrar.

Filmen visas på TV3 klockan 21:30 – 00:20

Private Valentine: Blonde & Dangerous

B-filmsskådisen Megan Valentines karriär är över. Hon känner sig nedstämd och förolämpad av allmänheten. Efter att hon varit med i en bilolycka bestämmer sig för att ta värvning. Hon hoppas på att detta kommer att förändra livet. Men istället har hon svårt att anpassa sig till den strikta disciplinen. Något som under filmens lopp bjuder på många komiska missförstånd.

Filmen visas på TV3 klockan 00:20 – 02:25

21 Jump street

21 Jump StreetPoliserna Schmidt och Jenko får i uppdrag att arbeta under täckmantel på en gymnasieskola där illegal droghandel pågår. Det blir inget lätt uppdrag för de nybakade poliserna att agera professionellt och stå emot alla frestelser som finns på skolan.

Trailer för 21 Jump street

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:00

Vittne till ett krig

Vittne Till Ett KrigMark och David är bästa vänner och krigsfotografer. Under ett uppdrag i Kurdistan inträffar något och Mark återvänder hem men inte David. Frågorna hoppar sig och alla förväntar sig att Mark ska berätta var David är men han kan inte.

Trailer för Vittne till ett krig

Filmen visas på TV4 klockan 02:15 – 04:15

Fired Up!

Fired Up!Shawn och Nick ser inte alls fram emot sommarens fotbollsläger. Istället lyckas de komma med i Cheerleaderlaget och får följa med på deras träningsläger. Plötsligt befinner de sig i mitten av en uppsjö av läckra tjejer. Killarna kan inte tänka sig något bättre, tills Shawn blir tokförälskad i Carly som misstänker att de bryr sig mer om tjejerna än om sporten. Shawn gör nu sitt allt för att övertyga Carly att de visst är där för att de brinner för Cheerleading, inget annat!

Trailer för Fired Up!

Filmen visas på TV6 klockan 23:00 – 00:50

Hide and seek

Hide and SeekVissa lekar är otäckare än andra… Hide and Seek är en gastkramande thriller om en flicka som efter sin mammas död drar sig undan från omvärlden och skapar en ond¨låtsasvän. Hennes pappa, spelad av Robert De Niro, försöker desperat nå fram till sin dotter men märker sakta att det kanske inte rör sig om ett barns fantasier utan någonting långt mer skrämmande…

Trailer för Hide and seek

Filmen visas på TV6 klockan 00:50 – 02:50