Kvällens filmer: Trainspotting, Season of the Witch, Never Been Kissed

Trainspotting

Idag fredag den 25 september sänds följande filmer på TV: Trainspotting, Season of the Witch, Never Been Kissed

Trainspotting

TrainspottingDen unge skotske heroinmissbrukaren Renton försöker komma ur sitt beroende. Det visar sig vara svårt, inte minst på grund av att flesta av hans vänner också är heroinister. Äckelnivån är hög och filmen är lika speedad som sina herointrippade huvudpersoner.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Season of the Witch

Season of the WitchEn 1300-talskorsriddare återvänder till ett hemland härjat av Digerdöden. En belägrad församling som anser att trolldom är orsaken till sjukdomen befaller de båda riddarna att transportera en anklagad häxa till en avlägsen klosterkyrka, där munkar ska utföra en ritual i hopp om att få slut på pesten. En präst, en sörjande riddare, en vanärad vagabond och en egensinnig yngling som bara kan drömma om att bli riddare förenas i ett uppdrag drabbat av mytiskt fientlig vildmark och våldsam åsiktsstrid om flickans öde. När det plågade sällskapet anländer till klostret äventyrar en fasansfull upptäckt riddarens löfte att försäkra flickan rättvis behandling, och ställer dem mot en oförklarligt mäktig och destruktiv kraft.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Never Been Kissed

Never Been KissedJosie Geller har ett bra jobb på en tidning, men hon vill ha ut mer av livet. I skolan var Josie en tönt och hon har aldrig haft ett seriöst förhållande, dessutom har hon aldrig blivit ordentligt kysst. Men livet är på väg att förändras på ett sätt Josie aldrig kunnat drömma om. Hon får chansen att visa vad hon går för som reporter men uppdraget är en mardröm. Josie ska skriva om dagens tonåringar och blir tvungen att sätta sig i skolbänken igen och återuppleva sin förnedrande skoltid. Till sin fasa upptäcker hon att ingenting har förändrats, hon är fortfarande supernörden Josie…

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *