Kvällens filmer: Transformers: De besegrades hämnd, The Island, En galen…

Transformers: De besegrades hämnd

Idag fredag den 20 november sänds följande filmer på TV: Transformers: De besegrades hämnd, The Island, En galen natt, Café De Flore, House at the end of the street, Trogen tjur sökes, The romantics, Hidalgo

Transformers: De besegrades hämnd

Transformers: De besegrades hämndAmerikansk action från 2009. Sams liv har återgått till det normala, men snart bryts lugnet då Decepticons styrkor återvänder till jorden på jakt efter en uråldrig energikälla. Skådespelare: Megan Fox, Josh Duhamel, Shia Labeouf.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:20

The Island

The IslandAmerikansk action från 2005. Året är 2019. Lincoln Six-Echo och Jordan Two-Delta lever i en ”utopisk” framtidsvärld där varje steg de tar övervakas. Lincoln hoppas att bli den utvalde som får resa till paradisön ”The Island” – jordens sista oförstörda plats. Men snart går den kusliga sanningen upp för honom – hela hans liv är en lögn. Tillsammans med den vackra Jordan bestämmer han sig för att rymma till världen utanför. Vilsna och förvirrade på okänd mark jagas de av en armé av legosoldater. En kamp på liv och död tar sin början och de upptäcker snart att de är värda mer döda än levande. Skådespelare: Scarlett Johansson, Michael Clarke Duncan, Ewan McGregor.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:00

En galen natt

En galen nattAmerikansk komedi från 2010. Phil och Claire Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på träff varje torsdag. Men en helt vanlig torsdag vänds deras tillvaro upp och ner, då de misstas för gangsters och måste fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma. Skådespelare: Tina Fey, Mark Ruffalo, Steve Carell.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:30

Café De Flore

Café De FloreFransk-kanadensiskt romantiskt drama från 2011. Jacqueline är en ung kvinna som lever i 60-talets Paris med sin funktionshindrade son Laurent. Övergiven av sin man offrar Jacqueline allt för att hennes son ska få ett lyckligt, normalt liv. I nutid möter vi Antoine, en framgångsrik DJ i Montreal som verkar ha allt: karriär, två underbara döttrar och en kvinna, Rose, som han är passionerat förälskad i. Men inget kan vara perfekt. Antoine har nyligen separerat och hans ex-fru är trasig av händelsen. Skådespelare: Hélène Florent, Evelyne Brochu, Marin Gerrier, Vanessa Paradis, Kevin Parent.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

House at the end of the street

House at the end of the streetAmerikansk-kanadensisk skräckfilm från 2012. Den nyskilda Sarah och hennes dotter Elissa vill börja om på nytt och hittar sitt drömhus i en liten ort på landet. Men när skrämmande och oförklarliga händelser äger rum, märker Sarah och Elissa att staden överskuggas av en kuslig hemlighet. Några år tidigare dödade en flicka sina föräldrar i huset intill medan paret låg i sängen. Sen försvann flickan. Den enda som blev kvar var hennes bror, Ryan (Max Thierot). Mot Sarahs vilja inleder Elissa ett förhållande med enstöringen Ryan, och ju mer de umgås med varandra, desto djupare dras de in i mysteriet som medför mycket större faror än de hade trott. Skådespelare: Elisabeth Shue, Gil Bellows, Eva Link, Jennifer Lawrence, Max Thieriot.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Trogen tjur sökes

Trogen tjur sökesAmerikansk komedi från 2001. Jane Goodale lever i New York och hon är fast besluten att lyckas både med sin karriär och sitt kärleksliv. Hennes drömmar ser ut att gå i uppfyllelse när hon möter Ray. När de två bestämt sig för att flytta ihop får Ray kalla fötter och lämnar Jane som blir förkrossad. För att överleva brytningen söker Jane ivrigt en förklaring till Rays uppförande och hon gör det i djurvärlden…. Skådespelare: Laura Regan, Ellen Barkin, Catherine Dent, Donna Hanover, Peter Friedman, Ashley Judd, Greg Kinnear, Marisa Tomei, Hugh Jackman.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:30

The romantics

The romanticsAmerikansk dramakomedi från 2010. Familj och vänner samlas i ett strandhus för bröllopet mellan Lia och Tom. Brudtärnan Laura är Lias bästa vän, men också Toms före detta flickvän. Vänskaper och allianser sätts på prov och kärlekstriangeln når sin klimax natten före bröllopet. Skådespelare: Josh Duhamel, Dianna Agron, Adam Brody, Katie Holmes, Anna Paquin.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:20

Hidalgo

HidalgoAmerikanskt äventyr från 2004. 1890 bjuder en rik shejk för första gången in en amerikan och hans häst att delta i ett överlevnadslopp genom den arabiska öknen. Den inbjudne är Frank T Hopkins, en cowboy och hedersomnämnd ryttare i det amerikanska kavalleriet som utsetts till västerns genom tiderna bästa ryttare. Shejken vill mäta den amerikanske ryttaren och hans mustang Hidalgos krafter med världens främsta arabiska hästar och dess beduinryttare. Några av beduinerna tänker dock inte låta någon främling slutföra det prestigefulla loppet. Baserat på en verklig händelse. Skådespelare: Omar Sharif, Louise Lombard, Zuleikha Robinson, Viggo Mortensen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *