Kvällens filmer: Trogen tjur sökes, Mission impossible 3,…

Trogen tjur sökes, Mission impossible 3, The other man, Final destination, Irene Huss: Jagat vittne, Hollywoodland, Mad Men, While She Was Out, Chasing Liberty, Hancock, Godzilla, All about Steve, Utlämnad, American Pie presents Band camp, Money train, Rage of the Yeti, Sneakers, The 19th Wife, Flyga drake

Trogen tjur sökes

20:00 – 22:00

Trogen tjur sökesAmerikansk komedi från 2001. Jane Goodale är fast besluten att lyckas både med sin karriär och sitt kärleksliv. Men när hon och hennes pojkvän Ray bestämmer sig för att flytta ihop får Ray kalla fötter och lämnar Jane. Hon blir tvungen att flytta in hos sin kollega Eddie och söker desperat en förklaring till Rays svek (n)

Mission impossible 3

22:00 – 00:30

Amerikansk action från 2006. När vapenhandlaren Davian vill lägga beslag på vapnet Hartassen, som kan hota världsfreden, kallas styrkan Impossible missions force in. De måste se till att lägga beslag på vapnet före Davian. Men när han kidnappar agenten Ethan Hunts fru ställs Hunt inför sitt livs svåraste val, att rädda sin fru eller världen (n)

The other man

00:30 – 02:25

The Other ManBrittiskt drama från 2008. Peter och hans fru Lisa är båda framgångsrika i sina yrken. De har varit lyckligt gifta i 25 år och har en vuxen dotter. En dag råkar Peter av en slump få reda på att Lisa är otrogen med en man i Milano och åker dit för att ta reda på mer om sin frus affär (n)

Final destination

02:25 – 04:25

Final DestinationAmerikansk skräckfilm från 2000. Alex, som precis klivit på ett flygplan med sina klasskamrater, får en vision om att planet kommer att explodera. De drabbas av panik och kastas av precis innan avgång. Några minuter efter att planet lyfter, händer det som Alex förutspått. Planet exploderar och alla ombord dör. Men för Alex och hans klasskamrater är det bara början på en kamp mot döden (n)

Irene Huss: Jagat vittne

21:30 – 23:25

En ung kvinna hittas död i Göta Älv och på fingret bär hon en briljantförsedd vigselring som tillhör någon annan. Kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor sätts på fallet och får problem direkt. Obduktionen visar att dödsorsaken inte är drunkning utan en skallskada. Vem är hon? Hon är inte saknad, ingen kan identifiera henne, ingen vet någonting.

Hollywoodland

00:25 – 02:55

HollywoodlandDen 16 juni 1959 är ett datum som alla amerikaner som då var barn minns exakt vad de gjorde. Det var då ”Superman” hittades död, eller rättare sagt George Reeves, skådespelaren som gestaltade superhjälten på tv.

Mad Men

17:00 – 19:00

När vi senast såg Mad Men var det 1967. Don Draper satt ensam på en bar när en ung kvinna kom fram till honom, Peggy hade lämnat byrån, Petes försök att piffa upp sitt liv med en affär hade gått om intet och framtiden såg ljus ut för Sterling Cooper Draper Pryce tack vare försäkringspengarna efter Lanes självmord. Amerikansk drama från 2013.

While She Was Out

00:25 – 02:05

While She Was OutDen försmådda hemmafrun Della Myers har bara några julinköp kvar att ordna när hon blir vittne till ett brutalt mord. Hennes flykt in i en närbelägen skog slutar i en panisk människojakt ända tills hon själv vänder om och gör motstånd.

Chasing Liberty

18:45 – 21:00

Chasing LibertyAnna Foster har samma krav och drömmar, som vilken tonåring som helst. Hon vill kunna umgås med sina kompisar, dejta killar och uppleva små romantiska äventyr. Dessvärre är Annas far lika orolig över vad dottern har för sig på fritiden som alla världens fäder. Han har dock resurser att med hjälp av Secret Service-agenter bevaka dottern var hon än befinner sig, eftersom han råkar vara USA:s president.

Hancock

21:30 – 23:20

HancockDen alkoholiserade superhjälten John Hancock är den mest hatade personen i Los Angeles då trots att han räddar liv även förstör byggnader som medför enorma reparationskostnader för staden. När han räddar livet på PR gurun Ray Embrey upplever denne att han står i skuld till Hancock och beslutar sig för att ändra hans image till det bättre.

Godzilla

23:50 – 02:30

GodzillaEn bländande blixt klyver den ödsliga natthimlen. Tusentals kilometer därifrån slukar havet plötsligt en oljetanker. Fiskebåtar dras ner i oförklarligt svällande vågor. Gigantiska fotspår plöjer en illavarslande stig genom Panama och Jamaicas stränder. Orsaken? Ett enormt odjur, en mutant som fötts på grund av flera års atomsprängningar, ett djur som ödelägger allt som kommer i dess väg – och som är på väg mot New York… Nu måste två tv-reportrar, en vetenskapsman, en gåtfull fransk försäkringsagent och hela den amerikanska armén förena sina krafter för att övervinna detta enorma odjur som hotar inta Manhattan. Text-TV s. 690.

All about Steve

21:30 – 22:00

All About SteveAmerikansk romantisk komedi från 2009. Mary är en något udda tjej som arbetar som korsordskonstruktör. När hon går på en dejt med kameramannen Steve lyckas hon skrämma livet ur honom. Men Mary är övertygad om att de är själsfränder och bestämmer sig för att följa efter honom när han beger sig ut på jobb runt om i USA.

Utlämnad

23:45 – 02:05

Amerikanskt politiskt drama från 2007. Vetenskapsmannen Anwar El-Ibrahimi är på väg hem till USA då han blir gripen misstänkt för terrorism. Han förs till Egypten och förhörs på uppdrag av CIA. Hemma i USA får Anwars fru inget svar på vart hennes man tagit vägen och tillsammans med sin vän Alan Smith gör hon allt för att hitta sin make.

American Pie presents Band camp

21:00 – 22:50

Matt Stiffler, Steve Stifflers yngre bror, hotas av relegering från sin skola och skickas iväg till ”band camp” över sommaren. Till en början försöker Matt rigga gömda kameror på olika platser i lägret för att filma nakna tjejer. Försöket misslyckas dock när han blir kär i Elyse. Men ansträngningarna att lägga band på ”Stiffmeister” får smått komiska resultat.

Money train

22:50 – 01:10

Money TrainPoliserna John och Charlie är fosterbröder och jobbar tillsammans i New Yorks tunnelbana. Charlie är dessutom en hängiven pokerspelare. På grund av sin passion blir han insyltad med maffian och drömmer om att råna tåget som samlar in intäkterna från tunnelbanan… Text-TV s. 690.

Rage of the Yeti

01:10 – 03:05

Rage of the YetiEtt team skattjägare i Arktis blir attackerade av vildsinta odjur. Snart handlar det inte längre om att finna rikedomar, det handlar om att ta sig hem vid liv.

Sneakers

00:10 – 02:45

SneakersRobert Redford spelar rollen som Martin Bishop, en man som är efterlyst av CIA. Han lever under falskt namn och hemlig identitet på grund av sin bakgrund som datahacker. Han har dock lämnat sitt kriminella liv bakom sig och driver nu en firma med vännerna Crease, Mother, den blinde Whistler och elektronikgeniet Carl. En dag blir Martin kontaktad av två agenter som hävdar att de arbetar för regeringen och att de känner till Martins hemliga identitet. De ställer Martin inför ett ultimatum. De vill att han ska hjälpa dem att få tag i en elektronisk uppfinning och knäcka den svåraste koden av alla, nämligen den som öppnar vägen till den största och viktigaste av alla databaser. Om han inte hjälper dem kommer de att avslöja hans tvivelaktiga bakgrund…

The 19th Wife

02:30 – 03:55

The 19th WifeDen fundamentalistiska sektmedlemen BeckyLyn anklagas för mordet på sin make. Men Queenie, en annan fru i den polygamistiska sekten, tror inte att hon är skyldig till ett sådant brutalt dåd och vänder sig till BeckyLyns son som har lämnat sektlivet bakom sig.

Flyga drake

02:05 – 04:35

Flyga drakeAmerikanskt drama från 2007. Amir växte upp i Kabul i Afghanistan med sin vän Hassan. Men när den ryska invasionen kommer skiljs pojkarna åt. Efter 20 år i USA får Amir ett samtal som får honom att återvända till sina hemtrakter för att hjälpa sin gamle väns familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *