Kvällens filmer: Tuppen, Kärlek på menyn, Montana Sky, Ba…

Tuppen, Kärlek på menyn, Montana Sky, Batman Begins, Enough – En kvinnas hämnd, Shooter, Final destination 2, Cloverfield, Killshot

Tuppen

02:05 – 04:05

TuppenSvensk komedi från 1980. Året är 1944 och tidsstudiemannen Cederqvist, en karl i sina bästa år, anländer till den lilla byn Ryd. De festa män är inkallade i armén och textilfabriken är full av flickor. Men det går kärvare än han väntat med flickorna. Kort sagt, han har ingen framgång alls. Frustrerad dränker han sina sorger på Stadshotellet. Men hotellets portier har varit med förr och vet ett och annat om hur man får kvinnor på fall (n)

Kärlek på menyn

21:00 – 23:10

Mästerkocken Kate Armstrong lever sitt liv precis som hon styr över den trendiga Manhattan-restaurangens kök, det vill säga med en osentimental intensitet som både fängslar och skrämmer hennes omgivning. Kates perfektionism sätts på hårda prov när hon ”ärver” sin 9-åriga syskondotter Zoe samtidigt som hon tvingas ta itu med en stökig nyanställd kökschef. Nick Palmer är temperamentsfull och en frisk fläkt, men Kates raka motsats. Amerikansk romantisk komedifilm från 2007.

Montana Sky

16:55 – 18:50

Montana SkyNär en rik ranchägare i Montana dör efterlämnar han sin stora gård värd 20 miljoner dollar till sina tre döttrar. Men alla tre har olika mammor och ingen av dem visste om de andras existens före pappans död.

Batman Begins

21:00 – 23:50

Batman BeginsDen unge Bruce Wayne bestämmer sig för att viga sitt liv åt att bekämpa brott och ondska efter att ha blivit vittne till sina föräldrars brutala avrättning i en mörk gränd. Således föds hans hemliga och respektingivande alter ego Batman och han börjar sakta men säkert att röja upp på Gotham Citys gator.

Enough – En kvinnas hämnd

00:20 – 02:35

Den unga Slim har så gott som allt en kvinna kan önska sig – en stilig äkta man, ett vackert hem och en bedårande liten dotter. Men hennes perfekta tillvaro vänds upp och ner när hennes make Mitch visar sig vara allt annat än perfekt. Mitch misshandlar henne och hon vet att han aldrig skulle acceptera att hon lämnade honom. Till slut inser Slim att hon måste göra upp med sin äktenskapliga plågoande en gång för alla… Text-TV s. 690.

Shooter

21:00 – 22:00

ShooterAmerikansk action från 2007. Prickskytten Bob Lee Swagger har dragit sig tillbaka efter en tragisk händelse i Afrika. När någon planerar att mörda USA:s president ber man honom om hjälp att hitta förövarna. Men det hela är en fälla och tillsammans med FBI-agenten Nick Memphis tar han reda på vem som vill sätta dit honom.

Final destination 2

00:30 – 02:20

Final Destination 2Amerikansk thriller från 2003. Kimberley Corman är på väg för att tillbringa en helg tillsammans med några vänner när hon blir vittne till hur en chaufför tappar kontrollen över sin långtradare. Lasten blir till en dödlig fälla för flera bilar bakom och Kimberley är själv ett av offren.

Cloverfield

02:20 – 04:10

CloverfieldAmerikansk thriller från 2008. En grupp vänner har samlats för att fira av Rob som ska lämna New York och åka till Japan. Men mitt under festligheterna börjar huset skaka och några okända djur börjar härja på gatorna. Rob och hans vänner rusar ut och med en handkamera skildras deras öden under natten.

Killshot

01:35 – 03:20

KillshotDet äkta paret Carmen och Wayne Colson får nya identiteter och nya liv efter att ha bevittnat ett brott. De tror sig vara skyddade och omöjliga att spåra, men det visar sig snart att en erfaren torped och en instabil ung nykomling är dem på spåren…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *