Kvällens filmer: Two weeks notice, Anamorph, Real Crime: …

Two weeks notice, Anamorph, Real Crime: Bombers on the Run

Two weeks notice

21:00 – 22:55

Amerikansk romantisk komedi från 2002. Efter år av hårt slit som juridisk rådgivare till den egotrippade VD:n George Wade är Lucy Kelson redo att säga upp sig. Något som George inte gillar. George är övertygad om att han inte kan leva utan Lucy och har inga som helst planer på att låta henne sluta. Frågan är om han kan få henne att stanna av fri vilja (n)

Anamorph

01:05 – 03:10

Amerikansk thriller från 2007. För fem år sedan satte New York-polisen Stan Aubray stopp för en bisarr seriemördare som förvandlade sina offer till konstverk. Frågan är om den misstänkte som sköts till döds verkligen var mördaren. När polisen hittar en död man i en grotesk konstinstallation befarar Stan det värsta.

Real Crime: Bombers on the Run

04:10 – 05:10

Denna dokumentär berättar om en grupp terrorister, vars misslyckade attack mot Londons kollektivtrafik ledde till en dramatisk jakt på de skyldiga. Vi får se intervjuer med de vittnen som såg när gärningsmännen försökte detonera sina bomber, och de poliser som fick i uppdrag att få fast de skyldiga. Med hjälp av övervakningskameror och arkivmaterial pusslar denna dokumentär ihop gärningsmännens organisationer, och polisens utredningsarbete, innan gärningsmännen slutligen ställdes inför rätta. Mark Austin presenterar denna dokumentär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *