Kvällens filmer: Two Weeks Notice – Kärlek på jobbet, Vär…

Two Weeks Notice – Kärlek på jobbet, Värstingarna, Shutter Island, Primeval

Two Weeks Notice – Kärlek på jobbet

21:00 – 23:00

George Wade är en jagcentrerad mångmiljonär som är VD för ett av New Yorks ledande fastighetsbolag. Lucy Kelson är Georges skickliga men något neurotiska jurisdiska rådgivare som efter fem år av minst sagt påfrestande arbetsuppgifter är redo att säga upp sig. George är dock övertygad om att han inte kan leva utan Lucy och har inga som helst planer på att låta henne sluta. Frågan är om han kan få henne att stanna av egen fri vilja.Text-TV s.690.

Värstingarna

23:30 – 02:05

Sean Porter arbetar som övervakare på ett ungdomsfängelse. I hopp om att stärka de intagna tonårsbrottslingarnas självkänsla och förbättra deras sociala kompetens bildar han ett fotbollslag.

Shutter Island

21:00 – 22:00

Shutter IslandAmerikansk dramathriller från 2010. Baserat på en roman av Dennis Lehane. När en patient försvinner från det ensligt belägna mentalsjukhuset Ashecliffe på ön Shutter Island får kriminalkommissarie Teddy Daniels i uppdrag att undersöka försvinnandet. Tillsammans med sin partner Chuck Aule beger han sig till ön och det dröjer inte länge förrän de inser att allt inte är som det ska. Frågorna hopar sig, vem är den mystiske patienten 67 och vad är det för hemskheter som pågår i fyrtornet? Snart är de indragna i en katt- och råttalek och frågan är om de någonsin kommer lösa mysteriet och lyckas ta sig från ön. Åldersgräns 15 år.

Primeval

01:05 – 02:55

PrimevalAmerikansk thriller från 2007. Ett nyhetsteam skickas till Burundi för att fånga en legendarisk sex meter lång krokodil. De beger sig djupt in i Afrikas mörkaste djungel för att jaga rätt på sitt byte, men deras svåra uppgift blir potentiellt dödlig när det visar sig att krokodilen också är på jakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *