Kvällens filmer: Ultraviolet, The list, Du levande

Ultraviolet, The list, Du levande

Ultraviolet

01:00 – 02:40

UltravioletAmerikansk science fiction från 2006. I en nära framtid härjar ett smittsamt virus som lett till att en stor del av världsbefolkningen förvandlats till vampyrliknande varelser. En av dessa är Violet, en kraftfull och smidig ung kvinna som är fast besluten att slåss för de sina och ställa de som ligger bakom den förödande sjukdomen till svars. Frågan är dock om hon kan rädda den infekterade lille pojken Six från en säker död (n)

The list

21:00 – 23:05

The ListAmerikansk thriller från 2008. Revisorn Jonathan har en kompis som är advokat och som tar med Jonathan på en mystisk sexklubb. Jonathan hinner knappt bekanta sig med klubben innan han blir huvudmisstänkt för försvinnandet av en kvinna han träffat på klubben. Han är också misstänkt för att vara delaktig i en kupp som involverar flera miljoner dollar (n)

Du levande

22:15 – 23:45

Du levandeDu levande visar den mänskliga varelsen, i hennes storhet och i hennes ynklighet, hennes glädje och sorg, hennes självsäkerhet och vilsenhet, hennes längtan efter att bli älskad och bekräftad; en varelse som man både vill skratta åt och gråta över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *