Kvällens filmer: Underworld: Awakening, Harry Potter och de vises sten, Rio,…

Underworld: Awakening

Idag lördag den 26 mars sänds följande filmer på TV: Underworld: Awakening, Harry Potter och de vises sten, Rio, Indiana Jones och det sista korståget, Hellboy: The golden army, Evan den allsmäktige, ParaNorman, Hellboy, Ice age 3: Det våras för dinosaurierna, Last night

Underworld: Awakening

Underworld: AwakeningAmerikansk fantasy från 2012. Efter att ha överlevt åratal i fångenskap befinner sig vampyrkrigarinnan Selene i en förändrad värld där människorna har upptäckt hennes existens. Nu måste Selene föra krig mot människorna och en skräckinjagande ny ras av super-lykaner för att säkra Death Dealers överlevnad. Skådespelare: India Eisley, Stephen Rea, Michael Ealy, Kate Beckinsale, Theo James.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:40

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter och de vises stenAmerikanskt familjeäventyr från 2001. När Harry Potter får veta att han är son till två mäktiga trollkonstnärer och att han själv har magiska krafter är det början på ett spännande liv. Han lämnar styvföräldrarnas hem och beger sig till Hogwarts skola för trollkarlar. Där får han lära sig allt om magi. Han får även veta att hans föräldrar blev mördade, samma ondska är nu efter honom. Baserad på J.K. Rowlings succébok med samma namn. Skådespelare: Derek Deadman, Robbie Coltrane, Alan Rickman, John Hurt, Daniel Radcliffe, Maggie Smith, Richard Harris.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00

Rio

RioAmerikansk familjefilm från 2011. Den sällsynta papegojan Blu lever ett tryggt och ombonat liv med bokhandlaren Linda i en liten stad i Minnesota. När de får reda på att Blu är den sista hanfågeln av hans art beger de sig på en äventyrsfylld resa till det färgsprakande Rio de Janeiro för att träffa Jewel, en honfågel av samma art.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 14:00

Indiana Jones och det sista korståget

Indiana Jones och det sista korstågetAmerikanskt äventyr från 1989. Indiana Jones, hammnar i nazisternas våld i sin jakt efter den heliga Graalen. Skådespelare: Denholm Elliott, Alison Doody, John Rhys-Davies, Harrison Ford, Sean Connery.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Hellboy: The golden army

Hellboy: The golden armyAmerikansk-tysk action från 2008. Mänsklighetens öde hänger på en skör tråd när en hänsynslös alvprins väcker en armé av mytiska varelser och förklarar krig mot människorna. Det är nu upp till Hellboy och hans udda vänner att ta upp striden mot mörkrets krafter i den ultimata kampen mellan gott och ont. Skådespelare: Doug Jones, Jeffrey Tambor, Luke Goss, Ron Perlman, Selma Blair.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:30

Evan den allsmäktige

Evan den allsmäktigeAmerikansk komedi från 2007. Evan Baxter är en populär kongressledamot med en ljus framtid framför sig och ett mål att ”förändra världen”. Gud kontaktar Baxter och ger honom ett uppdrag att bygga en ark inför den stora syndafloden. Skådespelare: Lauren Graham, Johnny Simmons, Graham Phillips, Steve Carell, Morgan Freeman.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 23:00

ParaNorman

ParaNormanAmerikansk animerad film från 2012. Pojken Norman Babcock kan prata med de döda. Tyvärr är det nästan ingen som tror på honom och han har svårt att passa in. En dag berättar en excentrisk (och död) släkting om en viktig, årlig ritual som han måste genomföra för att skydda staden från en förbannelse som en häxa kastade över den för flera hundra år sedan. Så småningom bestämmer sig Norman för att ta på sig ansvaret, men allt går inte som planerat.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00

Hellboy

HellboyAmerikansk action från 2004. Mike Mignola eller Hellboy som han kallas föddes ur helvetets eldar och räddades av sin vän och mentor dr Broom. Tillsammans med bland andra Liz, kvinnan han älskar, och FBI-agenten Myers, som också älskar Liz, måste han acceptera sina krafter och slåss mot det onda. Actionfilmen ”Hellboy” bygger på en serietidningskaraktär med kultstatus tagen ur Dark Horse Comics. Skådespelare: Selma Blair, Rupert Evans, Karel Roden, Ron Perlman, John Hurt.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Ice age 3: Det våras för dinosaurierna

Ice age 3: Det våras för dinosauriernaAmerikanskt animerat äventyr från 2009. Mammuten Manny, sengångaren Sid och den sabeltandade tigern Diego är tillbaka i ett nytt förhistoriskt äventyr. Denna gång hamnar de i knipa då Sid stjäl tre dinosaurieägg och en ilsken dinosauriehona för dem till underjordisk värld. Samtidigt fortsätter ekorren Scart att jaga sitt älskade ekollon.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:10

Last night

Last nightAmerikansk-franskt drama från 2010. Ett gift par som tillbringar en natt isär, sätter sitt äktenskap på spel när lockelser prövar deras lojalitet till varandra. Han är bortrest på tjänsteresa med en attraktiv och charmig kollega, och hon stöter av en slump på en gammal pojkvän som hon aldrig lyckats glömma. Skådespelare: Eva Mendes, Guillaume Canet, Sam Worthington, Keira Knightley.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 14:05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *