Kvällens filmer: Vad kvinnor vill ha, Snabba cash 2, The …

Idag söndag visas följande filmer på TV: Vad kvinnor vill ha, Snabba cash 2, The host

Vad kvinnor vill ha

Vad Kvinnor Vill HaNick Marshall är en höjdare i reklambranschen och tycker själv att han är Guds gåva till kvinnorna. Efter en olycka i badkaret märker Nick att han kan höra kvinnors tankar. Först vill han bli av med sin nya förmåga men han märker snart att han kan ha nytta av den. Speciellt när det gäller den nyanställda Darcy som fick jobbet som han själv ville ha. Men just när hans plan börjar fungera, kommer kärleken i vägen.

Trailer för Vad kvinnor vill ha

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:35

Snabba cash 2

Svensk thriller från 2012. JW var en gång en lovande student på Handelshögskolan i Stockholm men hans hunger efter snabba cash blev hans undergång. Efter att ha spenderat fyra år i fängelse vill han förändra sitt liv men det är inte så enkelt som det verkar. Skådespelare: Dragomir Mrsic, Fares Fares, Madeleine Martin, Joel Kinnaman, Matias Varela.

Filmen visas på SVT1 klockan 22:00 – 23:40

The host

The HostAmerikanskt romantisk science fiction-film från 2013. Det framtida jorden har invaderats av en annan art som raderar människornas minnen och tar över deras kroppar. Mänskligheten är nästan utrotad. Men människornas känslor är starkare än de andra arterna de har tagit över. ?Det finns en grupp fria individer kvar som fortfarande kämpar emot, Jared Howe och Melanie Stryder är två av dem. Melanie tas över av ”Wanderer” – en utomjording som levt på många olika planeter. Men Melanies minnen har överlevt tillsammans med hennes känslor och hon kämpar för att skydda sina närmaste. ?Det här markerar början på en annorlunda kärlekshistoria. The host är en filmatiseringen av Stephenie Meyers bästsäljande bok med samma namn. Skådespelare: Max Irons, Rachel Roberts, Marcus Lyle Brown, Saoirse Ronan, Chandler Canterbury.

Trailer för The host

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:35