Kvällens filmer: Varg Veum – dödens drabanter, Varg Veum …

Varg Veum – dödens drabanter, Varg Veum – Dødens Drabanter, Foot fist way, Jerry Maguire, Till vildingarnas land, Domestic Disturbance, Remix

Varg Veum – dödens drabanter

21:00 – 22:00

Norskt kriminaldrama från 2011. En kvinna och en man har blivit brutalt mördade på en gård utanför Bergen och Hamre ger Varg Veum fallet. Bevisen pekar på att fostersonen Jan är inblandad men Varg är av en annan åsikt. När han gräver i fallet upptäcker han att paret varit inblandande i skumma affärer och hade många fienden.

Varg Veum – Dødens Drabanter

22:15 – 23:10

Varg Veum - Dødens DrabanterNorskt kriminaldrama från 2011. En kvinna och en man har blivit brutalt mördade på en gård utanför Bergen och Hamre ger Varg Veum fallet. Bevisen pekar på att fostersonen Jan är inblandad men Varg är av en annan åsikt. När han gräver i fallet upptäcker han att paret varit inblandande i skumma affärer och hade många fienden.

Foot fist way

00:35 – 02:10

Amerikansk komedi från 2009. Fred ser sig själv som världens bästa Taekwondoutövare och är tränare i småstaden han bor i. När hans fru är otrogen rasar hans värld samman. Tillsammans med sin vän Mike ger han sig av på en resa för att hitta sin hjälte Chuck i tron att han kan hjälpa honom att få ordning på sitt liv.

Jerry Maguire

21:00 – 23:45

Jerry MaguireJerry är flott, rolig och charmerande. I sitt arbete som sportagent får han in miljoner till sina klienter som alla är stjärnor. Om det finns något ofördelaktigt att säga om Jerry så är han kanske lite ytlig, men det är ingenting som inte ett stort fiasko kan kurera. En kväll sitter han och skriver ner sina tankar om hur företaget ska se på sina klienter. Och en vecka senare får han sparken. Amerikansk dramafilm från 1996.

Till vildingarnas land

16:50 – 18:50

Till Vildingarnas LandNioårige Max rymmer hemifrån och seglar över havet för att bli kung över ett förunderlig rike med jättelika, luddiga Vildingar – men att vara kung kanske inte är så bekymmerslöst som det ser ut.

Domestic Disturbance

23:05 – 00:50

Domestic DisturbanceDanny påstår bland annat att han sett Rick begå ett mord. Amerikansk thrillerfilm från 2001.

Remix

02:10 – 04:20

RemixDanskt drama från 2008. 16-årige Ruben går i gymnasiet och tillbringar all sin lediga tid med att göra musik på sin dator. En dag möter han Clara som arbetar för skivbolaget Major. Plötsligt har Ruben ett skivkontrakt och hans väg mot berömmelse går i rekordfart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *