Kvällens filmer: Varg Veum: Fallna änglar, Social network…

Varg Veum: Fallna änglar, Social network, Arizona Junior, The wronged man, Johan Falk, Hämnarna, Djävulen och jag

Varg Veum: Fallna änglar

22:00 – 00:00

Norskt kriminaldrama från 2007. Privatdetektiv Varg Veum får i uppdrag att skugga sin före detta flickvän, Rebecca, eftersom hennes nuvarande pojkvän misstänker att hon är otrogen. Men det hela utvecklas till ett mordfall när Rebecca hittas mördad. Vargs teori om mordet raseras när en åttaårig flicka hittas avrättad på samma sätt. 2011.

Social network

21:00 – 23:30

Amerikanskt drama från 2010. En höstkväll 2003 sitter Harvardstudenten och dataprogrammeringsgeniet Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar febrilt jobba på en ny idé. Genom maniskt bloggande och programmerande blir det som börjar i hans korridorrum snart ett globalt socialt nätverk och en kommunikationsrevolution. Bara sex år och 500 miljoner vänner senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären i historien… men för den här entreprenören leder framgången till både personliga och rättsliga komplikationer.

Arizona Junior

00:30 – 02:30

Amerikansk komedi från 1987. En före detta förbrytare gifter sig med en polis. Snart upptäcker de att de inte kan få barn. Desperata bestämmer sig paret för att kidnappa en av möbelmagnaten Nathan Arizonas femlingar.

The wronged man

02:30 – 04:00

Amerikanskt drama från 2010. När Prissy ska omfördela de fall som hennes chef har arbetat med får hon svårt att hitta en advokat som vill företräda internen Calvin Willis. Han ät en man som är oskyldigt anklagad för att ha våldtagit en ung flicka. Därför bestämmer sig Prissy för att ta hand om fallet själv, utan att ana vilka personliga svårigheter hon kommer att möta under sin kamp för rättvisa. Dorsey, Julia Ormond, Mahershala Ali.

Johan Falk

21:00 – 22:00

Svenskt kriminaldrama från 2010. En skottlossning mellan två rivaliserande gäng bryter ut i Göteborgs stadspark, och när konflikten eskalerar kallas SGI-gruppen in. Ett nytt gäng håller på att slå sig fram i Sveriges undre värld och Johan Falk får i uppdrag att identifiera dem, men det enda han har att gå på är en tatuering. Även 17/11.

Hämnarna

00:15 – 02:05

Amerikansk action från 1998. Hemlige agenten John Steed ska undersöka vem som tagit kontrollen över vädret i England. Allt pekar på den rike och intelligente sir August De Wynter. Tillsammans med den alltid lika kylige kollegan Emma Peel tar Steed sig an uppgiften. Baserad på den kultförklarade 60-talsserien.

Djävulen och jag

02:05 – 04:15

Amerikansk komedi från 2000. Den mesige Elliot säljer sin själ till djävulen i utbyte mot sju önskningar som ska hjälpa honom att våga uppvakta sin drömkvinna. Men då startar en rad märkliga händelser som gör det svårt för Elliot att förverkliga planerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *