Kvällens filmer: Varg Veum – svarta får, Varg Veum – Svar…

Varg Veum – svarta får, Varg Veum – Svarte får, The Last Song, Tjejen som inte ville gifta sig, Mad Max, Five Minutes of Heaven

Varg Veum – svarta får

21:00 – 22:00

Norskt kriminaldrama från 2011. När Varg Veums flickvän Karins syster försvinner lovar Varg att göra allt för att hitta henne. Snart är Varg indragen i en härva av våld, mord, narkotika och mordbrand.

Varg Veum – Svarte får

22:15 – 23:05

Varg Veum - Svarte fårNorskt kriminaldrama från 2011. När Varg Veums flickvän Karins syster försvinner lovar Varg att göra allt för att hitta henne. Snart är Varg indragen i en härva av våld, mord, narkotika och mordbrand.

The Last Song

21:00 – 23:10

The Last SongTonårstjejen Ronnie och hennes frånvarande far försöker återskapa den kärleksfulla relation de en gång hade. Men att återknyta kontakten med sin rebelliska dotter är inte lätt, så han väljer att använda sig av det enda de har gemensamt – musiken. Amerikansk romantiskt dramafilm från 2010.

Tjejen som inte ville gifta sig

16:40 – 18:50

Paula McCullen och Richard Babson är ett mycket framgångsrikt författarpar i Hollywood. De gör allt de kan tillsammans och är mycket lyckliga. Amerikansk komedifilm från 1982.

Mad Max

23:00 – 00:50

Mad MaxMax Rockatansky är en orädd polis som startar krig mot ett mordlystet motorcykelgäng som mördat hans familj. Australiensisk actionfilm från 1979.

Five Minutes of Heaven

02:30 – 04:20

Five Minutes of HeavenBrittiskt drama från 2009. Alistair var i sin ungdom medlem i en frivilligstyrka på Nordirland och dödade katoliken Jimmy framför ögonen på Jimmys yngre bror Joe. Alistair greps och dömdes till tolv års fängelse. Flera år senare försöker ett tv-bolag föra samman Alistair och Joe med hopp om att sanningen ska komma fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *