Kvällens filmer: Värsta familjen, Road Trip: Beer Pong, F…

Värsta familjen, Road Trip: Beer Pong, Fast and Furious 4, Midnight run, Glengarry Glen Ross, Star Wars, The Butterfly Effect 3: Revelations

Värsta familjen

16:20 – 18:05

Det är snart dags för Benjamin Fiedlers bar mitzva, något han inte ser fram emot. Han förstår inte meningen med att ha en bar mitzva och dessutom förstår han inte hebreiska. Men hans föräldrar bryr sig inte om vad Benjamin tycker utan planerar en stor fest till sonens ära.

Road Trip: Beer Pong

23:15 – 01:10

Road Trip: Beer PongTre collegekillar ger sig ut på sitt levs resa för att vara med på en stor ölhävartävling. De törstar efter att vinna men vägen mot berömmelse är kantad av galna, oplanerade stopp, som när de träffar på en familj med glada strippor, en liftande beväpnad skönhet, och en busslast med leksugna oskulder.

Fast and Furious 4

22:00 – 00:10

Efter att ett brott för dem tillbaka till L.A. återupptar rymlingen Dom Toretto sin bittra strid mot polisen Brian O’Conner. Men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste Dom och Brian försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom. Och via kupper mot lastbilskonvojer och krälande i tunnlar under nationsgränsen kommer två män att hitta rätt sätt att hämnas – genom att pressa gränserna för vad som är möjligt bakom ratten.

Midnight run

00:10 – 02:40

Midnight RunJack Walsh (Robert De Niro) är en tuff snut som lämnar in polisbrickan och startar eget. Uppdraget är att fånga en efterlyst förskingrare och föra honom till domstolen i Los Angeles. Lätt som en plätt föreställer sig Walsh men det visar sig att han har fel, förskingraren är nämligen jagad av maffian och har rejäla skottpengar på sig…

Glengarry Glen Ross

23:55 – 02:10

Amerikansk dramathriller från 1992. Om några säljare på ett mäklarkontor i Chicago som kämpar med att få någon att nappa på deras erbjudanden under den rådande lågkonjunkturen. I ett försök att öka försäljningen utlyser ledningen en tävling, den som sålt mest vid månadens slut får en Cadillac och den som presterar sämst får sparken.

Star Wars

02:10 – 04:15

Amerikansk animerad film från 2008. Jediriddarna kämpar för att upprätthålla ordningen och skapa fred i galaxen. Under tiden rasar klonkrigen med oförminskad styrka och separatisterna med greve Dooku i spetsen får mer och mer makt. Anakin Skywalker och hans lärling Ahsoka Tano sänds ut på ett uppdrag där de ställs öga mot öga med gangsterledaren Jabba the Hutt och den ondskefulla Asajj Ventress.

The Butterfly Effect 3: Revelations

02:05 – 03:45

The Butterfly Effect 3: RevelationsSam Reid har den unika förmågan att kunna resa bakåt i tiden. Han anlitas därför av polisen för att hjälpa dem att identifiera mördare. Problemet är bara att om han förändrar någonting, avsiktligt eller av misstag, så kan den så kallade ”fjärilseffekten” göra så att historien förändras radikalt. När han återvänder till nutid är saker och ting annorlunda och han har ingen tydlig minnesbild av vad som hänt honom under hans ”nya” förflutna. Problemen börjar när han bryter mot reglerna och försöker hjälpa sin mördade flickväns syster att hitta gärningsmannen. Resultatet blir att hans egen historia skrivs om och varje tidsresa han gör för att försöka återställa situationen och lösa problemen förvärrar bara det hela och rör om ännu mer i hans minne. Kommer han att kunna lösa gåtan innan han förlorar förståndet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *