Kvällens filmer: Venom, Benknäckargänget – krossa dem, Chips, The Danish…

Venom

Idag söndag den 6 mars sänds följande filmer på TV: Venom, Benknäckargänget – krossa dem, Chips, The Danish girl, Aurora Teagarden mysteries: A bone to pick, Snyltgästen, Wallander: Vittnet

Venom

VenomAmerikansk action från 2018. Eddie Brock har länge försökt avslöja den ökända Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp och plötsligt har han otroliga superkrafter.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Venom

Benknäckargänget – krossa dem

Benknäckargänget - krossa demAmerikansk actionkomedi från 2005. Den berömde fotbollsstjärnan Paul ’Wrecking’ Crewe hamnade i fängelse efter att ha råkat ut för en otrevlig bilolycka när han kört rattfull. Paul får reda på att fängelsedirektören Hazen, som är väl medveten om Pauls idrottsliga meriter, vill ha honom. Paul har fått i uppgift att sätta ihop ett lag med fångar som ska delta i en stor fotbollsmatch mot de sadistiska vakterna. Crewe är beredd på det som lovar bli ett mycket intressant match. Det är bara fängelsedirektören och vakterna som inte vet vad och vilka de ställs inför.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Benknäckargänget – krossa dem

Chips

ChipsAmerikansk actionkomedi från 2017. Om två nybakade MC-poliser i Los Angeles. En är en gatusmart före detta tävlingsförare, den andre är FBI-agent som jobbar undercover i jakt på korrumperade poliser inom kåren.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:45. Läs mer om Chips

The Danish girl

The Danish girlAmerikansk-brittisk-danskt drama från 2015. Köpenhamn, 1926. Konstnärerna Gerda och Einar Wegener lever i ett utåt sett lyckligt äktenskap men under ytan brottas Einar med sin könsidentitet. När han blir ombedd av Gerda att hoppa in som ersättare för en kvinnlig modell så börjar hans undertryckta, kvinnliga sida vakna till liv. Efter en tids experimenterande byter Einar namn till Lili Elbe och börjar leva som kvinna, fullt ut. Förändringen får snart konsekvenser för makarnas relation. Filmen bygger på verkliga händelser.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The Danish girl

Aurora Teagarden mysteries: A bone to pick

Aurora Teagarden mysteries: A bone to pickKanadensisk thriller från 2015. Aurora Teagarden är känd som mästerdetektiv i sin stad. När hennes vän oväntat dör hemsöks grannskapet av ett oroväckande mordmysterium.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00. Läs mer om Aurora Teagarden mysteries: A bone to pick

Snyltgästen

SnyltgästenAmerikansk romantisk komedi från 1992. Arkitekten Newton Davies förälskar sig i sin barndomsvän Becky, men hon tackar nej när han friar. Tre månader senare träffar Davis den vackra servitrisen Gwen som arbetar på en ungersk restaurang. Han berättar om alla sina problem för henne. När Davis lämnar stan flyttar Gwen in i det stora huset och har snart övertygat grannar och andra om att det är hon som är Davis fru.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Snyltgästen

Wallander: Vittnet

Wallander: VittnetSvenskt kriminaldrama från 2009. En liten flicka gömmer sig någonstans i Ystad. Hon har sett något fruktansvärt – och måste till varje pris tystas. Samtidigt inleds en omskriven rättegång om människohandel i Ystad tingsrätt där Kurt Wallander och åklagaren Katarina Ahlsell utsätts för dödshot.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Wallander: Vittnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *