Kvällens filmer: Vi på Väddö, Unbreakable, Love happens, Den vilda jakten på…

Unbreakable

Idag måndag den 29 juni sänds följande filmer på TV: Vi på Väddö, Unbreakable, Love happens, Den vilda jakten på stenen

Vi på Väddö

Vi på VäddöSvenskt drama från 1958. Ylva har just tagit sin juristexamen och hyr en stuga på Väddö för en tids avkoppling. Det blir en negativ överraskning för hennes fästman Bengt som har planerat en resa till kontinenten. Men Ylva flyttar in i den hyrda stugan och hamnar snart i en strid om ett testamente. Striden gäller hennes granne Frans, som kanske måste lämna sin gård. Ylva kommer Frans allt närmare men en dag kommer Bengt på besök till ön. Skådespelare: Bengt Brunskog, John Elfström, Rut Holm, Ann-Marie Gyllenspetz, Karl-Arne Holmsten.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 15:05

Unbreakable

UnbreakableEfter en fruktansvärd tågolycka med 131 döda återfinns bara en enda överlevande, David Dunne. Inte nog med att han överlevt, han har inte fått en enda skråma. Till en början verkar det vara ett mirakel. Men en främling vid namn Elijah Price dyker upp och har en minst sagt udda förklaring till olyckans egentliga orsak.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Love happens

Love happensKanadensisk-brittisk-amerikanskt drama från 2009. Burke Ryan skriver en bästsäljande bok om att kunna hantera sin sorg vid tragiska händelser, efter att ha förlorat sin fru. Under en affärsresa till Seattle stöter han på en kvinna som har varit på ett av hans seminarier och faller pladask för henne. Men kommer de att kunna ge kärleken en chans?. Skådespelare: Martin Sheen, Dan Fogler, Judy Greer, Aaron Eckhart, Jennifer Aniston.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Den vilda jakten på stenen

Den vilda jakten på stenenAmerikanskt äventyr från 1984. Författarinnan Joan Wilder skriver spännande böcker, men lever ett tråkigt liv. En dag får hon ett mystiskt paket. Paketet visar sig innehålla den summa pengar som hon behöver för att köpa loss sin syster som har blivit kidnappad i Colombia. Helt på egen hand reser hon för att rädda sin syster från kidnapparnas onda klor. Men hon hamnar på fel buss, och hamnar i djungeln – tills det att hon träffar Jack Colton. Han påminner om flera av karaktärerna i hennes böcker. Skådespelare: Danny DeVito, Alfonso Arau, Zack Norman, Michael Douglas, Kathleen Turner.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *