Kvällens filmer: War dogs, Green book, Shanghai knights, Double holiday,…

War dogs

Idag onsdag den 8 december sänds följande filmer på TV: War dogs, Green book, Shanghai knights, Double holiday, Wallander: Sveket

War dogs

War dogsAmerikansk komedi från 2016. Två kompisar börjar med vapenhandel under Irakkriget. Det går till en början riktigt bra, men så råkar de vinna ett kontrakt med armén om vapen till USA:s allierade i Afghanistan. Dealen är värd hundratals miljoner, men nu har de tagit sig vatten över huvudet och måste hantera en rad skumma typer.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om War dogs

Green book

Green bookAmerikanskt drama från 2018. Dörrvakten och utkastaren Tony Lip från Bronx får jobbet att köra Dr Don Shirley, en svart pianist av yppersta världsklass, på en konsertturné. De reser från Manhattan till den allra djupaste Södern och måste förlita sig på guideboken ”The Green Book” för att hitta till de få hotell och restauranger som då ansågs vara säkra för svarta amerikaner. De ställs öga mot öga med rasism och andra faror, men möter också oväntad medmänsklighet och humor. För att överleva och kunna umgås tvingas de bortse från sina olikheter och hålla sams på denna fantastiska resa.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Green book

Shanghai knights

Shanghai knightsAmerikansk actionkomedi från 2003. När Chons far blir mördad av en kinesisk rebell reser Chon och hans vän Roy till London för att söka efter mördaren. Chons syster, Lin, har också begett sig till London och är ute efter hämnd. Men under hennes sökande efter mördaren upptäcker hon att någon konspirerar för att mörda den engelska kungafamiljen. Problemet är bara att ingen tror på henne. Så nu måste Lin, Chon och Roy försöka hitta mördaren och samtidigt försöka stoppa attentatet mot den engelska kungafamiljen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Shanghai knights

Double holiday

Double holidayAmerikanskt romantiskt drama från 2019. Romantisk julfilm från Hallmark om ambitiösa Rebecca som är i färd med att planera Hanukkah när en möjlighet till befordran kommer upp på hennes jobb. Men i samma veva får hon i uppdrag att anordna kontorets julfest – tillsammans med Chris, hennes värste konkurrent om jobbet som hon inte kommer så värst bra överens med. Huvudrollerna i Double Holiday spelas av Carly Pope och Kristoffer Polaha.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 17:10. Läs mer om Double holiday

Wallander: Sveket

Wallander: SveketSvenskt kriminaldrama från 2013. En ung kvinna kommer in till Ystads poliskontor för att anmäla sin mamma försvunnen. Strax därefter hittas mamman död i närheten av familjens hem. Wallander hamnar i ett fall som hela tiden rör upp nya trådar.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Wallander: Sveket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *