Kvällens filmer: Warcraft: The beginning, Jagad, Den 12:e mannen

Warcraft: The beginning

Idag måndag den 16 maj sänds följande filmer på TV: Warcraft: The beginning, Jagad, Den 12:e mannen

Warcraft: The beginning

Warcraft: The beginningAmerikansk fantasyaction från 2016. Det fredliga riket Azeroth står på randen av ett krig och deras invånare hotas av skräckinjagande inkräktare; orker. De är på flykt från sin egen döende värld för att kolonisera en annan. När en portal mellan de två världarna öppnas måste invånarna utkämpa en avgörande strid.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Warcraft: The beginning

Jagad

JagadAmerikansk actionthriller från 1993. Läkaren Richard Kimble döms för mordet på sin fru trots att han är oskyldig och vet vem mördaren är – en enarmad man. Under en fångtransport lyckas han fly och ger sig själv efter mördaren, med en nitisk delstatssheriff i hälarna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00. Läs mer om Jagad

Den 12:e mannen

Den 12:e mannenÅret är 1943 i Tromsø, högt upp i Norge. På en fiskebåt gömmer sig tolv norska motståndsmän när de plötsligt överraskas av tyska soldater. Striden är snabbt över och männen oskadliggörs. Alla utom en. Barfota, skottskadad och genomvåt lyckas Jan Baalsrud undkomma i den hänsynslösa och iskalla terrängen. Med Gestapo i hälarna flyr Baalsrud mot Sverige i en jakt som varar i dagar, veckor och månader.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:45. Läs mer om Den 12:e mannen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *