Kvällens filmer: Welcome to the Rileys, The resident, Abd…

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Welcome to the Rileys, The resident, Abduction, Dante’s Peak

Welcome to the Rileys

Welcome to the RileysAmerikanskt drama från 2010. Doug och Lois Rileys äktenskap har havererat sedan deras dotter dog i en bilkrasch. Hon har isolerat sig medan han skaffat en älskarinna. Under en affärsresa träffar Doug en ung prostituerad flicka, Mallory som påminner om hans dotter. Deras möte blir inledningen på en mycket speciell relation. Skådespelare: Kristen Stewart, Melissa Leo, James Gandolfini.

Trailer för Welcome to the Rileys

Filmen visas på SVT1 klockan 22:50 – 00:40

The resident

The ResidentBrittisk-amerikansk thriller från 2011. Efter att ha separerat från sin man flyttar doktor Juliet Devereau till Brooklyn, in i en vindsvåning som verkar vara för bra för att vara sann. Snart får mystiska händelser henne att misstänka att hon inte är ensam i sitt hem, och det dröjer inte länge förrän hennes farhågor besannas. Skådespelare: Christopher Lee, Lee Pace, Aunjanue Ellis, Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan.

Trailer för The resident

Filmen visas på TV3 klockan 23:00 – 00:50

Abduction

AbductionNär Nathan Harper av en slump hittar en bild på sig själv som liten pojke på en hemsida för försvunna personer inser han att hans hela identitet är en fabricerad lögn. Just som han börjar pussla ihop sin sanna identitet blir Nathan måltavla för en grupp professionella mördare, som tvingar honom att ta till rymmen med den enda personen han kan lita på, hans granne, Karen. Varje sekund räknas när Nathan och Karen flyr för att undkomma en armé av torpeder och FBI-agenter.

Trailer för Abduction

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

Dante’s Peak

I den lugna lilla staden Dante’s Peak lägger ingen av invånarna någon större vikt vid den närliggande vulkanen. Att den skulle kunna få ett utbrott kan ingen tänka sig. När vetenskapsmannen Harry Dalton (Pierce Brosnan) kommer på besök till staden märker han dock av en händelse att något är fel. Helt fel! Kommunen vägrar lyssna på honom och menar att en räddningsaktion kostar för mycket. Ingen tar Harry Dalton på allvar, förutom så småningom den kvinnliga borgmästaren (Linda Hamilton). Invånarna i Dante’s Peak får snart ångra sin nonchalans – när ljudet av exploderande lava är det enda som hörs i staden…

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:10