Kvällens filmer: When in Rome, Monsunbröllop, The lost wo…

Idag lördag visas följande filmer på TV: When in Rome, Monsunbröllop, The lost world: Jurassic Park, Total recall, The lost world: Jurassic Park, Bäst före, forts, Big nothing, Unstoppable, The Last Stand, Game of Death, Going Overboard, The talented Mr. Ripley

When in Rome

When in RomeBeth är en hårt arbetande museiintendent i New York med otur i kärlek. När hon åker till Rom för att fira sin systers bröllop, drabbas hon av en oväntad förälskelse som tyvärr tar slut lika fort som den börjat. Besviken plockar hon några mynt från Fontana de Amore, och råkar då väcka mystiska krafter som får ett antal mer eller mindre knasiga män att bli kära i henne. När är en charmig reporter också faller för henne, tvivlar Beth på att det kan vara på riktigt.

Trailer för When in Rome

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:30 – 23:20

Monsunbröllop

Indisk-amerikansk-italiensk dramakomedi från 2001. Under monsunregnens tid återvänder familjen Verma till New Delhi från spridda håll i världen för att fira bröllop. Där finns en stressad fader, en blivande brud med en hemlighet, en förslagen bröllopsplanerare och alla släktingar och vänner. Det är också en hyllning till en stad med sina gamla traditioner i skarp kontrast mot dagens IT-samhälle. Skådespelare: Shefali Shetty, Vijay Raaz, Tillotama Shome, Naseeruddin Shah, Lillete Dubey.

Filmen visas på SVT1 klockan 00:05 – 01:55

The lost world: Jurassic Park

Amerikansk action från 1997. Ett företag som tidigare ägnat sig åt att framodla dinosaurier står inför konkurs och beslutar sig för att flytta djuren till San Diego i USA. Men företagets före detta styrelseordförande, John Hammond, vill värna om djuren så han skickar en styrka till ön där djuren befinner sig. Där ska de dokumentera dem i sin naturliga miljö och hoppas hinna före företagets utsända. Men uppdraget går inte som planerat och snart är både företagets utsända och John Hammonds expedition strandsatta på ön där de farliga dinosaurierna lurar i mörkret. Skådespelare: Pete Postlethwaite, Richard Attenborough, Vince Vaughn, Jeff Goldblum, Julianne Moore.

Filmen visas på TV3 klockan 20:00 – 22:45

Total recall

Total RecallAmerikansk science fiction från 2012. Fabriksarbetaren Douglas Quaid börjar misstänka att han är en spion efter att ha besökt Rekall, ett företag som arbetar med produktionen av minnen. Någonting går fel under Douglas minnesöverföring och i tron att han är jagad av myndigheterna flyr han för sitt liv. Senare upptäcker han att han har en hemlig identitet. Quaid slår sig samman med rebellsoldaten Melinaon på jakt efter Matthias, ledaren för motståndsrörelsen som den tyranniske kanslern Cohaagen har stämplat som terroristorganisation. Cohaagen siktar på att kontrollera hela den fria världen och ju mer Quaid kämpar för att besegra honom, ju tydligare blir det att hans minne hade justerats långt före det att han sökte sig till Rekall. Skådespelare: Jessica Biel, Bryan Cranston, Bokeem Woodbine, Colin Farrell, Kate Beckinsale.

Trailer för Total recall

Filmen visas på TV3 klockan 22:45 – 01:05

The lost world: Jurassic Park

Amerikansk action från 1997. Ett företag som tidigare ägnat sig åt att framodla dinosaurier står inför konkurs och beslutar sig för att flytta djuren till San Diego i USA. Men företagets före detta styrelseordförande, John Hammond, vill värna om djuren så han skickar en styrka till ön där djuren befinner sig. Där ska de dokumentera dem i sin naturliga miljö och hoppas hinna före företagets utsända. Men uppdraget går inte som planerat och snart är både företagets utsända och John Hammonds expedition strandsatta på ön där de farliga dinosaurierna lurar i mörkret. Skådespelare: Pete Postlethwaite, Richard Attenborough, Vince Vaughn, Jeff Goldblum, Julianne Moore.

Filmen visas på TV3 klockan 02:30 – 04:40

Bäst före, forts

Svensk dramakomedi från 2013. Bosse, Lennart och Anders är gamla vänner som alla har sin beskärda del av problem. När de vinner en del pengar bestämmer de sig för att komma bort från allt och unna sig en kryssning, men när Bosses kärlek från förr dyker upp sätts vänskapen på prov. Skådespelare: Göran Ragnerstam, Ewa Fröling, Kjell Bergqvist, Brasse Brännström.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:55

Big nothing

Big NothingBrittisk dramakomedi från 2006. Charlie Wood är lärare men för tillfället arbetslös och för att få ihop ekonomin tar han job på ett dataföretag. Där möter han Gus som tipsar om hur de kan tjäna snabba pengar genom utpressning. Men inget går enligt planerna, först dyker Gus före detta flickvän upp och vill vara med, Gus är inte så smart som han tror och Charlie har aldrig tidigare ägnat sig åt brottslighet. Skådespelare: Simon Pegg, Alice Eve, David Schwimmer.

Trailer för Big nothing

Filmen visas på TV4 klockan 03:00 – 05:00

Unstoppable

UnstoppableNybakade tågföraren Will och gråhårige veteranmaskinisten Frank får reda på att ett skenande lok med tonvis av farliga kemikalier ombord är på väg mot en tättbefolkad stad och en kollision skulle medföra katastrof. För att rädda dagen måste de klura ut hur de ska hinna ikapp loket och stoppa det innan staden skadas. I deras väg finns Galvin, chefen på företaget som är mer intresserad av att rädda aktiepriset än liv. På plussidan har duon den kompetenta medarbetaren Connie via radio, som hjälper dem genom sina olika försök att stänga in och sedan stoppa det potentiellt dödliga lokomotivet.

Trailer för Unstoppable

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00

The Last Stand

The Last StandEfter ett misslyckat tillslag lämnar polischefen Ray Owens (Arnold Scharzenegger) narkotikaroteln i Los Angeles bakom sig, tyngd av ånger och samvetskval, för att istället handskas med de få brott som begås i den lugna gränsstaden Sommerton Junction. Men de stilla dagarna når sin ände när den ökände knarkkungen Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) lyckas rymma från en FBI-eskort.

Trailer för The Last Stand

Filmen visas på TV6 klockan 23:00 – 01:10

Game of Death

Game of DeathYrkesmördaren Marcus Jones (Wesley Snipes) är på rymmen från CIA-agenter, en internationell vapenhandlare samt miljardärer efter att ha blivit ditsatt för ett mord han inte begått. Han måste hitta den skyldige innan de hittar honom först.

Trailer för Game of Death

Filmen visas på TV6 klockan 01:10 – 02:50

Going Overboard

Going OverboardFörbered er på mycket skratt ute på djupt vatten när Adam Sandler spelar Shecky Moskowitz, servitör på ett kryssningsfartyg som bestämt sig för att bli skeppets komiker. Shecky uppmärksammar att skeppets komiker Dickie Diamond alltid får de otroligt vackra kvinnorna genom att vara rolig. Dickie vill inte ha någon konkurrens och vägrar att ge Shecky en chans som ”förband”. Som ödet vill ha det så blåser Dickies hatt över bord och han blir inlåst på toaletten. Med komikern som antar ha ramlat över bord och vara förlorad och skeppet behöver en komiker så får Shecky sin stora chans inom Stand Up. Den stora frågan är om han kommer bli en succé eller flopp?

Trailer för Going Overboard

Filmen visas på TV6 klockan 02:50 – 04:25

The talented Mr. Ripley

Tom Ripleys största begåvning är att ljuga och immitera andra personer. Så när en förmögen skeppsredare erbjuder honom pengar för att resa till Italien och övertala hans son, den karismatiske Dickie Greenleaf, att återvända hem, tvekar inte Tom.

Filmen visas på TV8 klockan 00:00 – 02:40