Kvällens filmer: Whip It, Venom, Austin Powers, Nyckeln t…

Whip It, Venom, Austin Powers, Nyckeln till frihet, Jiddra inte med Zohan, American pie 2, Den innersta kretsen, Exit Wounds, Murder at 1600, Cobra, Shopgirl, To Love And Die

Whip It

22:00 – 00:15

Whip ItMen Bliss är inte den traditionella skönhetstävlingstypen. Hon är blyg, tyst, och har bara en vän, Pash.

Venom

00:05 – 01:45

VenomEn grupp ungdomar försöker ta reda på sanningen bakom en väns mystiska död. Något de aldrig borde ha gjort.

Austin Powers

20:00 – 22:00

Amerikansk komedi från 1999. Året är 1999 och Austin Powers får veta att hans ärkefiende Dr Evil har återvänt. Dr Evils plan är att göra Powers maktlös och ofarlig genom att återvända till 1969, då Powers var nerfryst och försvarslös, och stjäla hans mojo. Nu måste Powers återvända till 60-talet där han möter den vackra spionen Felicity Shagwell. Det är inte bara sin mojo Powers måste försöka få tillbaka, han måste också stoppa Dr Evils och hans klonade MiniMes planer på att ta över jorden. Åldersgräns 7 år.

Nyckeln till frihet

22:00 – 00:20

Nyckeln Till FrihetAmerikansk långfilm från 1994. Andy Dufresne, en tystlåten och respekterad bankman, döms tilll dubbel livstid för mordet på sin fru och hennes älskare. Med sin höga utbildning har han det svårt att finna sig tillrätta i fängelset tills han träffar medfången Red, som ger honom det stöd han behöver.

Jiddra inte med Zohan

20:00 – 22:15

Jiddra inte med ZohanZohan Dvir arbetar som specialsoldat inom den israeliska armén och bor hemma hos sina ortodoxa föräldrar. Han har dock tröttnat på alla farliga möten med Palestinier och bestämmer sig för att fejka sin död då han är mitt uppe i att gripa en aktivist. Det hela slutar med att han gömmer sig i en hundbur som ska transporteras till New York, där han ska försöka sig på en karriär som hårstylist.

American pie 2

22:15 – 00:15

American Pie 2I uppföljaren till American Pie återförenas de pilska fjortisarna en sista gång, under sommarlovet, efter att ha avslutat sitt första år på college.

Den innersta kretsen

23:50 – 03:20

Den innersta kretsenAmerikansk thriller från 2006. Edward Wilson går på Yale och är medlem i den hemliga föreningen Skulls and bones. Tack vare Edwards syn på moral och diskretion blir han rekryterad till den nya organisationen CIA. Det kalla kriget pågår för fullt och det dröjer inte länge förrän han fått en hög position samtidigt som hans höga ideal sakta börjar luckras upp. Åldersgräns 15 år.

Exit Wounds

23:15 – 01:15

Exit WoundsSteven Seagal spelar Orin Boyd, en polisdetektiv i Detroit vars metoder är minst sagt okonventionella. När ett misslyckat ingripande drar skam över Orins överordnade förflyttas han som straff till ett polisdistrikt i ett av stans tuffare kvarter. När Orin upptäcker att många av hans nya kolleger är inblandade i droghandel beslutar han sig för att bända på reglerna ännu en gång. Medan de korrumperade poliserna planerar en stor heroinaffär med storgangstern Latrell Walker (DMX), inser Orin att Latrell inte är den hänsynslöse förbrytaren han en gång var. Orin övertalar Latrell att hjälpa honom kullkasta den polisiära makt som spelat en stor roll i av hans kriminella fördärv.

Murder at 1600

21:00 – 23:10

Murder at 1600Kroppen av en mördad ung kvinnlig stabsmedlem hittas inne i Vita Huset. Mordutredaren Harlan Regis kallas in för att utreda mordet, men upptäcker snart att presidentens säkerhetstjänst har beslagtagit bevisen för deras interna utredning. Regis, som misstänker en mörkläggning, ber säkerhetsagenten Nina Chance om hjälp för att avslöja vem som är bakom konspirationen och framförallt varför.

Cobra

01:10 – 02:45

CobraHan säger själv att ”där lagen tar slut tar jag vid”. Cobra tar upp jakten på ett gäng mördargalningar som härjar i Los Angeles. Cosmatos.

Shopgirl

02:10 – 03:55

ShopgirlDen här filmen är baserad på Steve Martins böcker om den unga Mirabelle, som flyttar till Los Angeles, där hon träffar två män. Ray Porter, som är dubbelt så gammal som henne, är en rik man med privatflyg. Jeremy, å andra sidan, är en spontant och oansvarig musiker. Mirabelle tycker om båda männen, men hon kan bara välja en av dem.

To Love And Die

03:55 – 05:15

En kvinna handskas med sin rädsla för att bli lämnad genom att uppsöka den far som hon har förlorat kontakten med. Hennes far arbetar som lönnmördare och lär upp dottern i sin illegala verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *