Kvällens filmer: Wolfman, Dragonfly, The box, Cloverfield

Wolfman, Dragonfly, The box, Cloverfield

Wolfman

21:00 – 23:05

Lawrence Talbots återvänder till Storbritannien för att utreda det osedvanligt barbariska mordet på hans bror. Väl framme måste Talbot konfrontera sin barndoms demoner, sin opålitlige far, sin brors sörjande fästmö och en misstänksam polis. Medan han försöker få pusselbitarna i det blodiga pusslet att falla på plats, hör han talas om en uråldrig förbannelse som förvandlar de drabbade till varulvar vid fullmåne. När Talbot sedan blir biten av en varelse döms han till ett öde som han snart förstår är långt värre än döden.

Dragonfly

00:45 – 02:45

DragonflyEn historia om att konfronteras med döden och möjligheten att det finns ett liv efter detta. Läkaren Joe Darrows fru Emily dör i en tragisk bussolycka och hennes kropp hittas aldrig. Joe lovade henna att om någon någonsin hände, så skulle han besöka hennes patienter på onkologen. Barnen där verkar känna igen honom, och säger att de sett Emily i sina nära döden-upplevelser. Joe blir övertygad om att hans fru försöker ta kontakt med honom för att berätta något viktigt.

The box

22:15 – 00:30

The BoxAmerikansk thriller från 2009. Norma och Arthur Lewis hittar en dag en trälåda vid sin dörr. Senare får de besök av en man som berättar att om de trycker på en knapp på lådan kommer de få en miljon dollar. Men det finns en hake, när de trycker på knappen kommer en människa någonstans i världen att dö. De har ett dygn på sig att bestämma sig för vad de ska göra. Åldersgräns 11 år.

Cloverfield

02:30 – 04:15

CloverfieldAmerikansk thriller från 2008. En grupp vänner har samlats för att fira av Rob som ska lämna New York och åka till Japan. Men mitt under festligheterna börjar huset skaka och några okända djur börjar härja på gatorna. Rob och hans vänner rusar ut och med en handkamera skildras deras öden under natten då de försöker undkomma de gigantiska monstren. Åldersgräns 15 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *