Kvällens filmer: Yes Man, Den perfekta stormen, Dykaren, …

Yes Man, Den perfekta stormen, Dykaren, Behind the badge

Yes Man

21:00 – 23:10

Yes ManCarl Allen har gått igenom en svår skilsmässa och har ett trist jobb. Han deppar men hans vänner försöker få fart på honom. Efter att ha varit och lyssnat på en självhjälpsguru hittar han ett originellt sätt att hantera sin livskris: att svara JA oavsett vad det gäller. Hoppa bungyjump? Ja! Lära sig koreanska? Ja! Hoppa på första bästa flyg? Ja! Vinna drömtjejens hjärta?

Den perfekta stormen

22:00 – 00:35

Den perfekta stormenVerklighetsbaserad historia om svärdfiskefartyget Andrea Gail som befinner sig ute på Atlanten när århundradets största oväder närmar sig med stormsteg. Meteorologerna hävdar att ovädret är ett perfekt fenomen med en sällsynt kombination av faktorer som kommer att skapa 30 meter höga vågor. Kommer Andrea Gail och hennes besättning att klara sig? Text-TV s. 690.

Dykaren

01:40 – 03:20

Arne är fiskare på den svenska västkusten. En dag när han är ute till sjöss räddar han och hans besättning en polsk ung kvinna från en säker död i det kyliga vattnet. Vad Arne inte vet är att kvinnan har kopplingar till den östeuropeiska maffian och att de inte har någon som helst avsikt att låta henne komma undan levande… Text-TV s. 690.

Behind the badge

01:10 – 03:10

Billy Bob Thornton spelar Darl, en sheriff i en liten amerikansk stad som tvingas åsidosätta sina personliga fördomar när han blir pressad att undersöka mordet på en transsexuell underklädsmodell. Darl blir extra sporrad när borgmästaren nominerar en ny kandidat för jobbet som sheriff och ger sig då i lag med Scarlett, mordoffrets strippa till fru. Scarlett blir Darls entrébiljett till den syndiga undre världen där de två snart blir indragna i en dödlig katt- och råttalek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *