Kvällens filmer: Zombieland, Face Off, 40 days and 40 nights, Växjörevyn:…

Zombieland

Idag fredag den 4 september sänds följande filmer på TV: Zombieland, Face Off, 40 days and 40 nights, Växjörevyn: Trampa i klaveret, Rage of the Yeti, Den som dräper – ont blod, Johan Falk

Zombieland

ZombielandEn fegis vid namn Columbus har för vana att fly från det som skrämmer honom. Tallahassee är däremot inte rädd för någonting alls. I en värld som har tagits över av zombies är dessa två de perfekta överlevarna, men nu måste de möta sina hårdaste motståndare hittills – varandra.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Face Off

Face OffFBI-agenten Sean Archer jagar mördaren och psykopaten Castor Troy. Troy skadas under jakten och faller i koma. Men han har gömt en bomb och klockan tickar. Sean genomgår en avancerad operation och byter skepnad till mördarens ansikte.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:00

40 days and 40 nights

40 days and 40 nightsAmerikansk komedi från 2002. Den unge Matt har precis gjort slut med sin flickvän när han slår vad om att han ska tillbringa de kommande 40 dygnen i celibat. Utmaningen blir dock svårare än han väntat sig – särskilt när hans drömkvinna dyker upp. Skådespelare: Paulo Costanzo, Adam Trese, Emmanuelle Vaugier, Shannyn Sossamon, Josh Hartnett, Maggie Gyllenhaal.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:30

Växjörevyn: Trampa i klaveret

Växjörevyn: Trampa i klaveretSvensk revyföreställning från 2015. Växjörevyn har tagit fasta på att många trampade i klaveret under föregående år. Det blir snabba ryck och massor med sång, dans och humor. Medverkande: Mats Ericson, Charlene Pihl, Johan Larsson med flera, Nils Åkesson, Maria Wranå,.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:00

Rage of the Yeti

Rage of the YetiEtt team skattjägare i Arktis blir attackerade av vildsinta odjur. Snart handlar det inte längre om att finna rikedomar, det handlar om att ta sig hem vid liv.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:50

Den som dräper – ont blod

Den som dräper - ont blodNär en intern våldtas och mördas i ett fängelse måste Kathrine Ries Jensen ta sig an det fångvårdssystem som gjort attacken möjlig, något som rör upp känslor ur hennes förflutna. Snart mördas ännu en intern på ett liknande sätt och poliserna tvingas inse att de har att göra med en seriemördare.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 00:00

Johan Falk

Johan FalkJohan Falk och hans kollegor inser strax innan de ska göra ett tillslag mot en drogaffär att en rysk maffialedare är den som ligger bakom knarkhandeln. Infiltratören Frank Wagner får i uppdrag att ta kontakt med maffian, något som innebär stora risker.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *