Hajen

Kvällens Filmhöjdpunkter: Från Hajskräck till Hjältemod – Missa Inte ”Hajen”, ”Central Intelligence”, ”Ghostbusters II”, ”Jumanji: Welcome to the Jungle” och ”Creed

Ikväll bjuder TV-tablån på en riktig filmfest med något för alla smaker. Från den tidlösa spänningen i ”Hajen” till skrattfesten i ”Central Intelligence”, det övernaturliga äventyret i ”Ghostbusters II”, den actionpackade ”Jumanji: Welcome to the Jungle” och den inspirerande ”Creed” – det finns ingen anledning att lämna soffan ikväll. Missa inte denna enastående lineup av toppfilmer!

Ikväll bjuder TV-tablån på en spännande mix av filmer som garanterat kommer att hålla dig underhållen.

– **Hajen** är den klassiska thrillern av Steven Spielberg om en gigantisk haj som terroriserar en småstads badgäster, en film som definierade sommarblockbustern.
– **Central Intelligence** är en actionkomedi där en före detta nörd, spelad av Dwayne Johnson, återförenas med en gammal skolkamrat, Kevin Hart, och drar in honom i en värld av spionage och fara.
– **Ghostbusters II** tar oss återigen med på ett äventyr med de ikoniska spökjägarna som denna gång ställs inför en ny övernaturlig hotbild i New York.
– **Jumanji: Welcome to the Jungle** är en fräsch tolkning av den älskade historien där fyra tonåringar dras in i ett videospel och måste kämpa för att överleva i en djungel full av faror.
– **Creed** erbjuder en ny vinkel på Rocky-sagan där Apollo Creeds son, Adonis, söker upp Rocky Balboa för att be om hjälp att följa i sin fars fotspår inom boxningen.

Utöver dessa filmer finns det flera andra sevärda filmer på TV ikväll som erbjuder något för alla smaker. Missa inte chansen att dyka in i dessa berättelser!

Hajen

HajenPolischef Brody allierar sig med en ung havsforskare och den färgstarke hajfiskaren Quint i en jakt på liv och död för att förgöra den tre ton tunga vithaj som sprider skräck och fasa i en liten badort.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Hajen

Central Intelligence

Central IntelligenceBob var en gång klassens största mobboffer men idag är han en livsfarlig CIA-agent. I samband med en återförening på hans gamla gymnasieskola rekryterar han Calvin, skoltidens coolaste snubbe, numera en revisor som mest längtar tillbaka till sina glansdagar. Calvins oberäknelige nya partner tar honom från den trygga kontorstillvaron till en värld full av skottlossningar, svek och spionage.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Central Intelligence

Ghostbusters II

Ghostbusters IISpökjägarna är tillbaka! Fem år har gått sedan Venkman, Stanz, Zeddemore och Spengler rensade Manhattan på gastar, men nu börjar Dana Barret att misstänka att de osaliga andarna åter gjort entré i staden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om Ghostbusters II

Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the JungleFyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Jumanji: Welcome to the Jungle

Creed

CreedAdonis Johnson har aldrig lärt känna sin far, tungviktsmästaren Apollo Creed, som dog innan han föddes. Men sonen har boxningen i blodet och beger sig till Philadelphia och söker upp Rocky och ber honom att bli hans tränare.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Creed

The Holiday

The HolidayTvå kvinnor, en från USA och en från England, byter hem med varandra över julhelgen efter att ha gått igenom jobbiga uppbrott med sina pojkvänner.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 17:05. Läs mer om The Holiday

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *