Pulp Fiction

Kvällens filmutbud på TV: Pulp Fiction och Sweeter Than Chocolate lockar med spänning och smakfulla stunder

Är du redo för en filmkväll fylld med spänning, mörk humor och häpnadsväckande twists? På TV ikväll kan du förbereda dig på att bli uppslukad av den Oscarsbelönade mästerverket Pulp Fiction, där Quentin Tarantino tar dig med på en oförglömlig resa genom brottens värld. Och om du är i stämning för något ännu sötare, missa inte Sweeter Than Chocolate, en hjärtevärmande historia om kärlek, mod och självacceptans. Luta dig tillbaka och låt dessa fantastiska filmer förföra dig ikväll!

Ikväll kommer två spännande filmer att sändas på TV. Först ut är den ikoniska kultklassikern Pulp Fiction, regisserad av Quentin Tarantino. Fylld med snitsiga dialoger, våldsamma scener och en unik berättarstruktur, är detta en film som kommer att få tittarna att sitta på helspänn. Efter det kommer Sweeter Than Chocolate, en romantisk komedi som handlar om kärlek och acceptans. Denna charmiga film bjuder på en varm och sockersöt upplevelse för alla som älskar feelgood-stories. Missa inte chansen att njuta av dessa två underhållande filmer ikväll!

Pulp Fiction

Pulp FictionTorpederna Vincent och Jules utför ett uppdrag åt sin chef, samtidigt som boxaren Butch ställer upp i en fixad match, medan Pumpkin och Honey Bunny rånar en restaurang. Samtidigt som…

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Pulp Fiction

Sweeter Than Chocolate

Sweeter Than ChocolateEn chocolatier ryktas ha receptet för att finna den äkta kärleken på Alla hjärtans dag. En tv-reporter blir nyfiken och vill avslöja sanningen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Sweeter Than Chocolate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *