Kvällens rekomenderade filmer: fre 14/10

Dödligt vapen 4

22:00 – 00:30

Martin Riggs och Roger Murtaugh är uppsatta på de kinesiska Triadernas dödslista.

Batman Forever

23:10 – 01:35

Batman ForeverTwo-Face är lös i staden och ute efter att döda Batman en gång för alla. På Wayne Enterprise håller den briljante forskaren Dr Edward Nygma på att exprimentera med hjärnvågor i förhoppning att skapa tredimensionell TV.

Föräldrafällan

19:10 – 22:00

Amerikansk familjekomedi från 1998. Tvillingarna Hallie och Annie separerades vid födseln när deras föräldrar skilde sig och behöll var sitt barn. Men så blir de båda ivägskickade till samma sommarläger och när de träffas inser de att de är syskon. Eftersom Hallie aldrig haft någon pappa och Annie inte någon mamma bestämmer de sig för att byta förälder och samtidigt försöka få sina föräldrar att bli tillsammans igen. Barntillåten.

Smekmånad i Las Vegas

23:00 – 00:35

Amerikansk långfilm från 1992. (Honeymoon in Vegas) Jack Singer ställs inför ett ultimatum av sin flickvän Betsy att de genast ska gifta sig, om Jack inte går med på det gör hon slut. Jack föreslår att de ska dra till Las Vegas för att göra slag i saken men det uppstår förhinder i form av storspelaren Tommy Korman. Tommy vill ha Betsy till varje pris och i ett försök att skilja paret åt bjuder han in Jack till en riskfylld pokermatch. Det hela slutar med att Jack förlorar och han har nu en stor skuld som måste betalas. Då kommer Tommy med ett förslag, att Jack ska satsa sin blivande fru.

Funny People

22:00 – 01:05

Funny PeopleDen berömde komikern George Simmons (Adam Sandler) får en andra chans efter att ha varit med om en nära döden-upplevelse. Tillsammans med sin assistent, den hårt kämpande komikern Ira (Seth Rogen) återvänder han till de platser och personer som betytt mest under åren… bland annat till de platser där han först började uppträda som ståuppkomiker, och till den flicka han inte kan glömma (Leslie Mann).

Döden klär henne

01:05 – 03:05

Två vackra kvinnor spelade av Meryl Streep och Goldie Hawn vill på inga villkor bli äldre och de vill absolut inte dö. När de kommer i kontakt med mystiska krafter får de evigt liv. De blir rivaler om samme man, spelad av Bruce Willis. De försöker få honom att ta samma livselixir som de, men han vägrar… TV3 Text s. 690.

Down to earth

17:00 – 17:55

Down to EarthAmerikansk komedi från 2001. Komikern Lance Bartons liv förändras för alltid när han krockar med en bil och en ängel hämtar honom till himlen. Problemet är bara att det skett ett misstag och Lance måste tillbaka till jordelivet igen. Men att återfå sin egen kropp går inte, därför får Lance ockupera den något äldre Charles Wellingtons kropp tills en lämpligare dyker upp. Det blir ingen lätt match för Lance. Han blir förälskad i Sontee som slåss mot Wellingtons företag och han måste samtidigt försöka förhindra att Wellingtons otrogna fru att genomför sin plan att döda sin make. Åldersgräns 7 år.

Twisted

00:05 – 02:10

TwistedAmerikanskt kriminaldrama från 2004. När polisen Jessica Shepard undersöker flera mord upptäcker hon att de alla har en sak gemensamt, henne. Misstankarna faller på Jessica och hennes liv raseras sakta samtidigt som hon själv börja misstänka att hon faktiskt är mördaren. Åldersgräns 15 år.

Outlander

23:10 – 01:25

OutlanderKainan, en soldat från en annan värld, kraschlandar på jorden med sin märkliga utomjordiska farkost, mitt under vikingatiden i Norge. Men han kommer inte ensam. En fruktansvärd varelse vid namn Moorwen är honom tätt på spåren, och förintar allt i sin väg i sin jakt på rymdfararen. Kainan lyckas till slut liera sig med vikingarna och avancerad teknologi möter nu järnålderns primitiva teknik i kampen mot monstret.

Sybil

03:05 – 04:35

SybilEn sann historia om en ung kvinna vars våldsamma barndom leder till att hon utvecklar personlighetsklyvning.

Misstänkta förbindelser

02:10 – 04:30

Amerikanskt drama från 1990. Den unge Los Angeles-polisen Raymond Avila, inom avdelningen för internutredningar, blir besatt av att sätta fast en korrupt och manipulativ kollega. Men efter ett tag står det klart att de båda poliserna är mer lika varandra än någon av dem kunnat ana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *