Kvällens rekomenderade filmer: fredag 18/11

 • Fyra bröllop och en begravning
 • What happens in Vegas
 • Crocodile Dundee i Los Angeles
 • Analysera mera
 • Batman – återkomsten
 • Spy kids 3D
 • Vad kvinnor vill ha
 • The Long Weekend
 • We were soldiers
 • Psycho III
 • The whole ten yards

Fyra bröllop och en begravning

19:30 – 22:00

Brittisk dramakomedi från 1994. Charles är en slarvig och charmig ungkarl som delar lägenhet med excentriska Scarlett. Hans huvudsakliga sysselsättning på lördagar är att tilsammans med vänner gå på bröllop. När han är bestman i Somerset träffar han den mystiska och vackra Carrie, som dagen efter återvänder till USA. Men två månader senare dyker hon återigen upp på ännu ett bröllop. Åldersgräns 7 år.

What happens in Vegas

22:00 – 23:35

Amerikansk långfilm från 2008. Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en helkväll i Las Vegas och upptäcker att de inte bara gått och gift sig utan också tillsammans vunnit jackpoten på en enarmad bandit. Problemet är bara att de inte står ut med varandra.

Crocodile Dundee i Los Angeles

20:00 – 22:00

Tiden har hunnit ikapp Walkabout Creek, och det är inte längre tillåtet att jaga krokodiler. Mick Dundee får numera nöja sig med att bara brottas med dem inför turister, så när Sue blir erbjuden jobbet som chef på en av pappans tidningar i Los Angeles tvekar de inte. Flyttlasset går till Kalifornien, men Mick och hans sons möte med lokalbefolkningen passerar inte helt smärtfritt. Sues företrädare på tidningen dog under mystiska omständigheter, och Mick börjar undersöka hans död.

Analysera mera

22:00 – 00:10

När gangstern Paul Vitti drabbas av panikångest kontaktar han psykiatrikern Ben Sobel för att få hjälp. Ben accepterar motvilligt uppdraget och sätter igång med terapin, men det är inte lätt att hjälpa en man som är van att lösa sina problem med hjälp av en pistol och ett par cementskor… Text-TV s. 690.

Batman – återkomsten

00:10 – 02:40

Efter att ha besegrat Jokern står nu Batman inför Pingvinen, en vanställd individ vars önskan är att bli accepterad i Gotham. Han tar hjälp av den fördärvade affärsmannen Max Schreck för att bli Gothams borgmästare och tillsammans gör de allt i sin makt för att visa Batman i dålig dager. Samtidigt som Batman försöker rentvå sitt namn tvingas han också ta itu med den mystiska Catwoman som har samma personlighetsstörning som han själv.

Spy kids 3D

16:00 – 17:55

Amerikanskt äventyrsdrama från 2003. Den hemliga barnagenten Carmen har fastnat i ett datorspel tillverkat av leksaksfabrikören Toymaker. Brodern Juni rycker in för att rädda både Carmen och resten av världen från den maktgalna skurken. Tillsammans ställs barnen inför spelets olika utmaningar och för att komma ut helskinnade måste de bland annat möta stora brottare och surfa på glödande lava. Åldersgräns 7 år.

Vad kvinnor vill ha

00:00 – 02:50

Amerikansk romantisk komedi från 2000. Nick Marshall är en framgångsrik reklammakare som, trots att han är frånskild, tycker att han är guds gåva till kvinnan. Men hans nya chef, Darcy, håller inte med och inte hans dotter Alex heller. Efter att ha råkat ut för en olycka vaknar Nick upp och märker att han kan läsa alla kvinnors tankar. I början känns det som en förbannelse, men snart upptäcker Nick att hans nya förmåga kan hjälpa honom både på kontoret och i privatlivet. Åldersgräns 7 år.

The Long Weekend

21:00 – 22:50

The Long WeekendMöt broder nummer ett: Ed Waxman – en hemmavideofanatiker, som har ett misslyckat reklamjobb. Hans uppdrag: att hitta på en förstklassig reklamkampanj till på måndag, eller få sparken. Möt broder nummer två: Cooper Waxman – en urusel skådespelare, men en skicklig kvinnojägare som kan prata kläderna av vem som helst. Hans uppdrag: att se till att brorsan får ett engångsligg före måndag. Kan en anständig kille rädda sitt jobb och skaffa ett liv?

We were soldiers

01:45 – 04:35

We Were SoldiersAmerikanskt krigsdrama från 2002. Den 14 november 1965 kommer överstelöjtnant Hal Moore och hans soldater med helikopter till Ia Drang-dalen i Vietnam kallad dödens dal. Men Moore och hans 450 mannar är snart omringade av drygt 2 000 nordvietnamesiska soldater. De kommande tre dagarna utkämpar Moore och hans män en oavbruten strid mot fienden. Åldersgräns 15 år.

Psycho III

02:40 – 04:15

Psycho IIINorman Bates driver fortfarande det lilla motellet där han bor tillsammans med den döda uppstoppade kvinnan, som han kallar sin mor – och i vars skepnad han begår mord. Norman gästas denna gång av några personer som sinsemellan är mycket olika, men i Normans ögon lika ”störande”. Först anländer en ung klosternovis som i förtvivlan övergivit klostret. Därefter en countrysångare som tar anställning hos honom och till sist en frågvis och målmedveten kvinnlig journalist, som allteftersom börjar se sanningen bakom Normans beteende och förehavanden. Men kommer hon att få chansen att berätta om sin upptäckt… Text-TV s. 690.

The whole ten yards

02:50 – 05:00

The Whole Ten YardsAmerikansk actionkomedi från 2004. Yrkesmördaren Jimmy ”The Tulip” Tudeski har dragit sig tillbaka med sin fru och ägnar dagarna åt att laga mat och städa sitt hus. Men plötsligt dyker det förflutna upp i form av vännen Oz som behöver hjälp att rädda sin fru som blivit kidnappad av den ungerska maffian. För att ytterligare komplicera saker och ting är det Jimmys före detta rival som ligger bakom dådet, rivalen är i själva verket är ute efter Jimmy för att han har dödat hans son.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *