Kvällens rekomenderade filmer: fredag 28/10

 • Lucky You
 • The Hunted
 • Farligt begär
 • Color of money – revanschen
 • I am Sam
 • Mickey Blue Eyes
 • Behind Enemy Lines
 • Out of towners
 • Angelos hämnd
 • The Invasion
 • Stargate: Continuum
 • Loretta
 • Even money

Lucky You

22:00 – 00:25

Lucky YouBillie Offer är en ung skådespelerska från Kalifornien med mer hjärta än talang. Huck Cheever är en pokerspelare vars känslor vid pokerbordet ofta underminerar hans skicklighet, särskilt när han spelar mot sin far, pokerlegenden LC Cheever.

The Hunted

01:50 – 03:35

The HuntedAaron Hallam var topptränad elitsoldat i Kosovo men klarar inte av vardagen när han återvänder hem. Han hemsöks ständigt av skräcken från kriget. Han löper amok och börjar ett enmanskrig i skogarna i nordvästra USA. Han mördar och styckar jägare och skogshuggare på de mest bestialiska vis. FBIs specialagent Abby Durrel blir tvungen att be Hallams gamla läromästare LT Bonham om hjälp. Han är den enda som kan stoppa den specialtränade mördaren.

Farligt begär

22:50 – 01:10

Den iskallt manipulerande markisinnan de Merteuil vill hämnas på sin före detta älskare genom att låta sin vän Vicomte de Valmont förföra hans blivande unga hustru. Men Valmont är mer intresserad av att tvinga den sköna madame de Trouvel att trots sin höga moral bli hans älskarinna.

Color of money – revanschen

19:30 – 22:00

Amerikanskt drama från 1986. Stjärnbiljardspelaren Eddie Nelson har dragit sig tillbaka och sysslar istället med att satsa på lovande spelare. När han träffar den unge okände talangen Vincent ser han en chans att kamma hem en storvinst.

I am Sam

01:50 – 04:30

I Am SamAmerikanskt drama från 2001. Sam Dawson är en vuxen man men mentalt som en sjuåring. Han arbetar på ett kafé och är besatt av Beatles. Sam har en dotter Lucy Diamond, tillsammans med en hemlös kvinna som övergav dem direkt efter att barnet föddes. Men när Lucy fyller sju år börjar Sams begränsningar bli ett problem. Lucy vill inte visa för sin pappa att hon kan mer än han, vilket leder till problem i skolan. Det går så långt att myndigheterna beslutar att ta ifrån Sam vårdnaden om Lucy. Men Sam tänker inte ge upp så lätt och vänder sig till en advokat, fast besluten att återfå sitt barn. Åldersgräns 7 år.

Mickey Blue Eyes

22:00 – 00:05

Mickey Blue EyesHan kan snacket, han vet vad som gäller. New York är på väg att få uppleva den mest osannolika maffiasnubben någonsin. Hugh Grant spelar konstspecialisten från England, Michael Felgate, i den här dråpliga komedin. Angelägen om att få gifta sig med Gina, den underbara lärarinnan han har gått ut med i tre månader, känner Michael att det är dags att träffa hennes familj – och det visar sig att det inte är fråga om vilken familj som helst. Ginas pappa Frank, är en gangster, en tuffing som skaffar pengar till maffian. Nu hamnar Michael plötsligt i sitsen att han måste använda sin konstauktionsfirma för att tvätta pengar. Och han måste lära sig att se ut som en tvättäkta skurk – med smeknamnet Mickey Blue Eyes…

Behind Enemy Lines

00:05 – 02:00

Behind Enemy LinesKriget borde ha varit slut, men kampen för överlevnad har bara börjat. När den amerikanska marinens stridspilot Chris Burnett (Wilson) skjuts ned under ett spaningsuppdrag över Bosnien måste han, i en desperat kamp för sitt liv, försöka undvika fientliga serbiska styrkor. Tiden är nära att rinna ut när Burnetts befälhavare (Hackman) riskerar allt genom att påbörja en dramatisk räddningsaktion, som helt strider mot stränga NATO-direktiv, för att få hem en amerikansk hjälte.

Out of towners

17:00 – 17:55

Amerikansk komedi från 1999. När Henry och Nancy Clarks yngsta dotter lämnar boet och Henry får chansen att åka på en jobbintervju i New York bestämmer sig makarna för att åka dit. Men det blir en strapatsfylld resa, planet tvingas nödlanda i Boston, deras bagage försvinner, de blir rånade och kidnappade och till råga på allt jagade av polisen. Väl framme i New York gör hotelldirektören på det hotell de ska bo på allt för att göra livet surt för dem. Frågan är om Henry någonsin ska lyckas komma till sin anställningsintervju, och om han gör det, hur ska han lyckas övertyga dem om att han är rätt man för jobbet?

Angelos hämnd

00:05 – 02:05

Amerikansk action från 2002. Frankie Biggio försörjer sig som livvakt och han är känd för att aldrig göra några misstag. Därför blir han utvald att skydda maffiabossen Angelo Allighieri. Men en dag sker det som inte får ske, vid en attack skjuts Angelo till döds. Genom ett mirakel överlever Frankie men det är då problemen börjar. Han måste skydda Angelos dotter, Jennifer, mot faderns fiender. Det blir ett svårt uppdrag eftersom Jennifer inte känner till något om sin far och hans liv.

The Invasion

23:10 – 01:05

The InvasionEn mystisk epidemi sprider sig över jorden och ändrar människors beteende. När psykiatern Carol upptäcker att epidemins ursprung kommer från yttre rymden måste hon skydda sin som, som kan vara nyckeln till att hindra epidemin från att sprida sig.

Stargate: Continuum

01:05 – 03:00

Stargate: ContinuumMedan SG-1 deltar i avrättningen av Ba’al, den sista av Goa’ulds herrar, försvinner Teal’c och Vala oförklarligt uti tomma intet. Carter, Daniel och Mitchell reser tillbaka till jorden och tar sig genom porten in till lastrummet på ett övergivet WWII-fartyg. De inser snart att Ba’al måste ha rest tillbaka i tiden och erövrat skeppet som skulle föra Stargate till Amerika och därmed raderat Stargateprogrammet från historien. När de försöker övertyga myndigheterna om hur de ska återupprätta situationen anländer en flotta Goa’uld-moderskepp som leds av Ba’al, hans drottning, Katesh och hans förstafödda, Teal ” c. SG-1 måste genast åka till Stargate och återupprätta tidslinjen så att saker och ting kan gå tillbaka till det normala. Om de misslyckas kommer världen att delas upp mellan Goa’uld systemets alla stormän och alla kommer att bli deras slavar.

Loretta

02:00 – 04:10

Hon gifte sig vid 13 års ålder och hade fyra barn vid 20. Hon var fattig och hungrig, älskade och blev bedragen. Hon blev sångerska, eftersom det var det enda hon kunde och stjärna eftersom det var det enda sätt hon kunde göra det på.

Even money

02:05 – 04:20

Even MoneyAmerikanskt kriminaldrama från 2006. Om kärlek, makt, pengar och spel. Av en slump möts tre personer som alla är beroende av spel och på jakt efter snabba pengar. Men snart har det gått så långt att de alla spelar med livet som insats. Ett spel där det inte finns några vinnare bara förlorare med konsekvenser som hotar att förgöra dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *