Kvällens rekomenderade filmer: lördag 29/10

 • She’s All That
 • Ocean’s Thirteen
 • Djävulens advokat
 • Dodgeball
 • Righteous kill
 • Darwin Awards
 • Familj på väg
 • Zodiac
 • When a Stranger Calls
 • 17 again
 • We were soldiers
 • Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen
 • Ondskans barn
 • Jul utan Tomten
 • Land of the Dead
 • Anacondas: Trail of Blood

She’s All That

18:10 – 20:00

She's All ThatLaney är elev på en skola där det mesta kretsar kring pengar och utseende. Med sin speciella stil och sitt konstintresse smälter hon inte in i skolans snobbiga miljö. När skolans snygging Zach antar ett vad om att vem som helst kan bli en vacker svan blir Laney hans vadslagningsobjekt. Amerikansk romantisk komedifilm från 1999.

Ocean’s Thirteen

21:30 – 23:55

Ocean's ThirteenNär den skoningslöse kasinoägaren Willy Bank bedrar en av de ursprungliga elva i Danny Oceans gäng samlas Danny och resten av gänget för att sätta Bank på plats. Amerikansk thrillerfilm från 2007.

Djävulens advokat

23:55 – 02:45

Handling: Den framgångsrike och skrupelfrie advokaten Kevin Lomax försvarar en man som anklagas för sexuella övergrepp. Trots att han vet att mannen är skyldig lyckas han få honom frikänd.

Dodgeball

20:00 – 22:00

Amerikansk komedi från 2004. White Goodman äger fitnesskedjan Globo gym och nu är han ute efter Peter La Fleurs gym. Peter som är i stort behov av pengar för att rädda sitt gym inser att han måste göra något fort för att slippa sälja sitt kära livsverk till Goodman. Tillsammans med sina vänner bestämmer sig Peter för att ställa upp i en spökbollsturnering i Las Vegas med hopp om att vinna och kamma hem prispengarna. Men Goodman bestämmer sig för att ställa upp med ett eget lag och snuva Peter på vinsten.

Righteous kill

22:00 – 00:00

Righteous KillAmerikanskt actiondrama från 2008. New Yorkpoliserna Turk och Rooster är gamla i kåren och för trettio år sedan grepp den en man för flera mord. Men när en seriemördare börjar härja i staden och morden påminner om de tidigare börjar Turk och Rooster ifrågasätta om de grep fel man. Samtidigt pekar ledtrådarna på att gärningsmannen kan vara polis. Nu gäller det att hitta mördaren bland de tusentals poliser som finns i New York samtidigt som förövaren planerar sitt nästa drag. Åldersgräns 15 år.

Darwin Awards

00:00 – 01:55

Amerikansk komedi från 2005. Varje år delas priset The Darwin Awards ut till avlidna personer som dött genom självförvållande olyckor på det mest korkade sättet. Polisen Michael Burrows, som alltid fascinerats av fenomenet Darwin Awards får i uppdrag av ett försäkringsbolag att skapa en personlighetsprofil för potentiella Darwin Awards kandidater. Tillsammans med försäkringsagenten Siri ger han sig ut på vägarna för att söka upp de mest korkade människorna i landet för att ta reda på vad de har gemensamt. Åldersgräns 11 år.

Familj på väg

19:00 – 21:00

Bob Munro och hans familj lever ett hektiskt vardagsliv med skola, arbete och massor av fritidsaktiviteter. Således bestämmer de sig för att åka till Hawaii på en välförtjänt semesterresa. Kort innan avfärden kommer dock Bob på andra tankar. Istället för att flyga till tropikerna ska familjen hyra husbil och åka till Klippiga bergen. Det blir en resa de sent ska glömma…

Zodiac

22:00 – 01:25

ZodiacEn seriemördare i Kalifornien gäckar polisen med sina brev och kryptiska meddelanden. Vi får följa utredare och journalister i deras jakt efter en seriemördare som härjade under 70-talet.

When a Stranger Calls

01:25 – 02:15

When a Stranger CallsGymnasieeleven Jill Johnson gör sig redo för en rutinbetonad barnvaktskväll i ett avlägset högt beläget hus. När barnen väl somnat låser hon dörren, sätter på larmet och slår sig ner i godan ro. Men när det kommer en rad kusliga samtal från en främling om att hon måste ”se till barnen” börjar Jill få panik. Rädslan övergår till skräck när hon låter spåra samtalen och får reda på att de kommer inifrån huset. Jill måste samla alla sina innersta krafter om hon ska kunna kämpa emot och ta sig ut ur huset levande.

17 again

21:30 – 22:00

17 AgainAmerikansk komedi från 2009. När Mike var 17 var hans liv fantastiskt men nu när han blivit 37 har inget blivit som han tänkt sig. Han har haft samma jobb i 18 år är frånskild och har knappt någon kontakt med sina barn. När han blir av med jobbet återvänder han till den plats där han var som lyckligast, sin skola. När en vaktmästare frågar honom om han önskar att han var 17 igen säger Micke ja. Några kvällar senare när han är på väg hem ser han samma vaktmästare stå på ett broräcke och när han försvinner hoppar Micke i efter honom. När han vaknar nästa dag upptäcker han att han är 17 år igen och han bestämmer sig för att ta chansen att få det liv han önskar. Barntillåten.

We were soldiers

01:45 – 05:00

We Were SoldiersAmerikanskt krigsdrama från 2002. Den 14 november 1965 kommer överstelöjtnant Hal Moore och hans soldater med helikopter till Ia Drang-dalen i Vietnam kallad dödens dal. Men Moore och hans 450 mannar är snart omringade av drygt 2 000 nordvietnamesiska soldater. De kommande tre dagarna utkämpar Moore och hans män en oavbruten strid mot fienden. Åldersgräns 15 år.

Polisskolan 4 – Kvarterspatrullen

21:00 – 22:40

Förändringens vindar blåser genom polisskolan. Lassard bestämmer att man skall träna och göra kvarterspatrullerna tuffare. Resultatet blir programmet ”Medborgare som patrullerar”, som består av vanliga medborgare som genomgår en variant av polisträning. Därmed får Mahoney och de andra poliserna fullt upp att träna dessa civila blåbär, som den rivaliserande polisen Harris försöker stoppa.

Ondskans barn

00:50 – 02:50

Tio barn föds på samma tidpunkt i en sömnig liten stad. De har alla blont hår, intensivt gröna ögon och övernaturliga krafter. De intelligenta och tystlåtna barnen ogillas av den lokala befolkningen och när folk börjar dö blir faller misstankarna på dem.

Jul utan Tomten

02:25 – 04:00

Tomtemor berättar historien om när tomten kände sig sjuk och oälskad och bestämde sig för att ta semester ett år. När tomten säger att han inte tror att det finns några barn kvar som tror på honom tar hans två hjälpredor Jingle och Jangle på sig uppdraget att hitta pojken Iggy som kämpar för att sprida äkta julstämning, så att de kan bevisa för tomten att han har fel. Amerikansk komedifilm från 2006.

Land of the Dead

02:15 – 03:50

Världen har tagits över av zombies och de överlevande människorna har barrikaderat sig bakom en mur inne i en stad. Kaos råder på gatorna och de överlevande måste hitta ett sätt att förhindra de levande döda att bryta sig in i den skyddade staden.

Anacondas: Trail of Blood

02:50 – 03:20

En av de genetiskt modifierade ormarna har producerat en avkomma som hotar alla inblandade i detta actionfyllda kapitel av Anaconda serien. Den döende Murdoch (John Rhys-Davies), hyr en läkare för att skörda ett nytt lager av blodorkidéer och experimentera på en baby orm. Över natten växer avkomman sig monstruöst stor och slukar läkaren hel. Sen slingrar den sig ut i frihet. Den vackra herpetologen Amanda (Crystal Allen) som ägnar sig åt att försöka förinta det djur som hon själv bidragit till att skapa, leder ett team av unga forskare i hopp om att få tag på den eftertraktade orkidén innan ormen dödar dem alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *