Kvällens rekomenderade filmer: måndag 26/12

 • Shrek den tredje
 • En värsting till syster 2
 • Flags of Our Fathers
 • Helt hysteriskt
 • Nanny diaries
 • Skönheten och odjuret
 • Victoria’s Secret Fashion Show 2011
 • Den där Mary
 • Snuten i Hollywood
 • Julkonsert 2011
 • Tornado Valley
 • Othello
 • Firman

Shrek den tredje

18:10 – 20:00

Shrek den TredjeNär Fionas pappa kung Harold blir sjuk är det Shrek som får ansvaret för kungariket Landet Långt Borta. Shrek bestämmer sig dock för att försöka leta upp den rättmätige tronarvingen Artie med hjälp av sina kompisar Åsnan och Mästerkatten i stövlar – allt för att kunna återvända till huset i träsket med den gravida Fiona. Amerikansk animerad komedifilm från 2007.

En värsting till syster 2

17:55 – 20:00

Nunnorna Mary Patrick och Mary Robert letar upp sångerskan Deloris Van Cartier i Las Vegas och övertalar henne att dra på sig nunnedräkten och bli syster Mary Clarence igen. Amerikansk komedifilm från 1992.

Flags of Our Fathers

21:00 – 23:35

Flags of Our FathersLivshistorierna om de sex amerikanska män som var med och reste flaggan vid slaget med japanerna vid Iwo Jima.

Helt hysteriskt

23:35 – 00:45

Patsy arbetar som inköpare på en ny modekedja och ska åka till New York Fashion Week. När Edinas mor råkar berätta att hennes son Serge är bosatt i New York, bestämmer sig Edina för att följa med Patsy. Snart hamnar Edina ansikte mot ansikte med Serge, men är han den bögson hon alltid drömt om eller är han en besvikelse som sin syster Saffy? Edina och Patsy är två övervintrade och påtända hippiebrudar som aldrig vuxit upp. Brittisk komedi från 2002.

Nanny diaries

17:55 – 20:00

Amerikansk dramakomedi från 2007. Annie har precis tagit examen och vet inte riktigt vad hon ska göra med sitt liv. För att hitta sig själv tar hon ett jobb som barnflicka hos familjen X. Familjen bor i en lyxig våning på Manhattan och allt verkar vara perfekt men Annie upptäcker snart att allt inte är som det ser ut att vara. Mr X tillbringar mycket lite tid med sin familj, mrs X tillbringar all sin tid med att shoppa och försummar sin son som i sin tur gör allt för att göra livet surt för Annie. Som tur är finns där grannen Harvard, som både är trevlig och snygg.

Skönheten och odjuret

16:30 – 17:55

Amerikansk tecknad långfilm från 1991. En prins som saknar empati blir straffad genom att bli förvandlad till ett Odjur. Hans enda möjlighet att bli prins igen är att hitta någon som vill älska honom. Efter många år kommer en gammal man till slottet för att söka skydd. Mannen har en dotter, Belle, och här ser Odjuret en möjlighet att bli löst från förtrollningen. Svenska röster: Sofia Källgren, Tommy Körberg, Hans Josefsson, Meta Velander, Jan Malmsjö m.fl. (Beauty and the Beast). Textat sid. 199.

Victoria’s Secret Fashion Show 2011

20:00 – 21:00

Det är dags för årets stjärnspäckade Victoria’s Secret Fashion Show som äger rum i New York. Supermodellerna Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Chanel Iman, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson och Miranda Kerr visar upp årets sexigaste underkläder i programmet, som även innehåller intervjuer från röda mattan, modellprofiler och en exklusiv titt bakom kulisserna.

Den där Mary

21:00 – 22:00

Amerikansk komedi från 1998. En olycka hindrar Ted, skolans tönt, att gå på skolbalen med Mary, den populäraste tjejen i skolan. Flera år senare inser Ted att han fortfarande är förälskad i Mary och hyr privatdetektiven Pat Healy för att leta reda på henne. Pat hittar Mary i Miami men blir själv förälskad i henne och ljuger för Ted. Ted får reda på sanningen och beger sig till Miami för att vinna Marys hjärta. Åldersgräns 7 år.

Snuten i Hollywood

23:45 – 01:50

Snuten i HollywoodAmerikansk actionkomedi från 1984. Axel Foley är polis i Detroit och han följer inte alltid regelboken. När hans bäste vän blir mördad beger sig Axel till Kalifornien för att försöka hitta förövaren. Axel misstänker att mördaren utger sig för att vara konsthandlare i Beverly Hills. Till sin hjälp får han två motvilliga poliser som också fått i uppdrag att hålla ett öga på Axel. Den osannolika trion stöter på många situationer där Axel genom sitt något udda sätt att jobba på lyckas rädda dem. Åldersgräns 15 år.

Julkonsert 2011

21:00 – 22:00

TV3 vakar in julen med en stämningsfull och varm julkonsert tillsammans med bland andra Sveriges största rockband Takida, Thomas Di Leva, Melodifestivalsensationen Loreen, Jill Johnson, Christer St. Hill, Erik Hassle och amerikanska listettan Chris Medina. Värd för konsertkvällen är programledaren Sofia Rågenklint och på plats i Eric Ericsonhallen (Skeppsholms Kyrka) i Stockholm bjuds vi även på sång av barnkören ”Du kan sjunga gospel Kids” och mycket mer. Alla biljettintäkter från TV3:s julkonsert 2011 går oavkortat till välgörenhetsorganisationen Playing for Change som stödjer sociala entreprenörer som gör livet bättre för barn och unga.

Tornado Valley

02:00 – 03:40

Tornado ValleyLiz McAdams förföljs av minnen av en tornado som förstörde hennes hem 25 år tidigare. Nu hamnar hon och hennes familj i livsfara igen när en förödande tornado snabbt tar fart.

Othello

02:10 – 04:25

OthelloAdelsdottern Desdemona rymmer med den stolte moren Othello, en av Venedigs generaler.

Firman

01:50 – 04:45

Amerikansk thriller från 1993. Mitch McDeere är en ung juridikstuderande med en lovande framtid. Han blir kontaktad av en firma som ger honom ett erbjudande han inte kan tacka nej till. Han blir förförd av pengarna som de överöser honom med är helt omedveten om den mer lömska sidan av företaget. När två delägare blir mördade kontaktar FBI Mitch och ber honom om information. Han har två val, antingen att samarbeta med FBI eller att stanna i företaget. Oavsett vad han väljer kommer han förlora sitt nuvarande liv. Mitch inser att enda sättet ur det är att följa sin egen plan. Åldersgräns 15 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *