Kvällens rekomenderade filmer: onsdag 02/11

  • Semi-pro
  • Death Race
  • Stolthet och fördom

Semi-pro

16:55 – 18:25

Semi-ProAmerikansk komedi från 2008. Det går dåligt för basketlaget Tropics som huserar i staden Flint i Michigan. De har ännu inte vunnit en enda match men det bekymrar inte lagets ägare tillika tränare, Jackie Moon. Han anser sig själv vara en stjärna och hittar på olika showtricks för att få publiken att strömma till matcherna. Men när en plats i den nationella basketligan står på spel förstår han att laget behöver en riktigt bra spelare för att komma vidare. Åldersgräns 7 år.

Death Race

21:00 – 23:05

Death RaceDen före detta racerföraren Jensen Ames blir oskyldigt dömd för ett brutalt mord på sin egen familj. Han hamnar på en fängelseö där han tvingas kämpa för sin överlevnad bland landets värsta brottslingar. Det enda sättet för Ames att återfå sin frihet är att delta och vinna i fängelsedirektörens fruktade och bisarra tittarsuccé Death Race – ett lopp med specialbyggda bilar som sänds live på internet.

Stolthet och fördom

21:00 – 23:30

De fem systrarna Bennet är uppvuxna med en mor som har ett enda mål i livet – att hitta en man att gifta bort sina döttrar med. När Mrs Bennet nås av nyheten att en ung och förmögen man, Mr Bingley, flyttat in på granngodset blir livet i det Bennetska hushållet aldrig sig likt igen. Både Mrs Bingley och hennes döttrar fylls av hopp om att kunna välja och vraka bland en rad potentiella friare. Mr Bingley förälskar sig i den vackra men blyga Jane. Lika varma känslor hyser dock inte Elisabeth för hans bäste vän Mr Darcy, en man lika stolt och fördomsfull som hon själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *