Kvällens rekomenderade filmer: onsdag 14/12

  • Knocked Up
  • The Fast and the Furious: Tokyo Drift
  • Du har mail
  • Liftaren

Knocked Up

21:00 – 23:35

Det sista festprissen Ben Stone väntade sig var att hans one night stand plötsligt dök upp på hans tröskel åtta veckor senare och berättade att hon var gravid.

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

21:00 – 23:05

The Fast and the Furious: Tokyo DriftSean Boswell är en temperamentsfull gaturacare som hamnar i konflikt med polisen. För att undvika fängelse skickas han att bo med sin buttre pappa, en karriärsmilitär stationerad i Tokyo. Där blir det action värre när han träffar amerikanen Twinkie, som introducerar honom för drift racing. Första gången han drift racar utmanar han ovetandes the Drift Racing King, en lokal mästare med förbindelser i det japanska brottsmaskineriet Yakuza. Men det är först när Sean faller för D.K: s flickvän, som det verkligen blir fart och fläkt.

Du har mail

21:00 – 23:25

Joe Fox (Tom Hanks) och Kathleen Kelly (Meg Ryan) är brevvänner via e-mail och de väntar varje dag på tre små ord – Du har mail. De har kommit att stå varandra nära trots att de aldrig har träffats eller vet varandras namn. Kathleen har en liten barnbokhandel som hon ärvt efter sin mor. Affären hotas av nedläggning när Joe öppnar en stor bokhandelskedja som med sina låga priser och espressobar lockar kunderna till sig. Kathleen söker stöd hos sin e-mailvän och en dag uppenbarar sig tre små ord på skärmen: Ska vi träffas?

Liftaren

02:40 – 04:05

Nyinspelning av klassikern från 1986. Under en regnig natt i New Mexicos öken plockar Jim Halsey och hans flickvän Grace Andrews upp liftaren John Ryder. I bilen visar sig mannen vara en psykopat och hotar det unga paret med kniv, men Jim lyckas kasta ut honom ur bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *