Kvällens rekomenderade filmer: onsdag 21/12

  • Alex & Emma
  • Min stora kärlek
  • Godzilla
  • Kärleksbrev
  • American Pastime

Alex & Emma

21:00 – 22:55

Alex & EmmaAlex är en författare vars skrivkramp och spelskulder försatt honom i knipa. För att bli kvitt indrivarna måste han avsluta sin bok på 30 dagar annars dör han. Till hjälp med att skriva klart manuset anlitar han stenografen Emma.

Min stora kärlek

21:00 – 23:15

Hal Larsen är en ytlig kille som bara ser skönhet i supermodeller och omslagsflickor. Det första han ser hos en kvinna är utseendet, och han kan inte ens tänka sig att dejta någon som inte har en perfekt kropp. Men efter att ovetandes ha blivit hypnotiserad gör han en helomvändning och träffar Rosemary. Den överviktiga Rosemary har allt Hal INTE letar efter, men i sitt hypnotiserade tillstånd ser han Rosemarys inre skönhet och det är kärlek vid första ögonkastet. Men när hypnosen bryts tvingas han konfronteras med sina egna ideal och lär sig en viktig läxa.

Godzilla

21:00 – 23:45

GodzillaEn bländande blixt klyver den ödsliga natthimlen. Tusentals kilometer därifrån slukar havet plötsligt en oljetanker. Fiskebåtar dras ner i oförklarligt svällande vågor. Gigantiska fotspår plöjer en illavarslande stig genom Panama och Jamaicas stränder. Orsaken? Ett enormt odjur, en mutant som fötts på grund av flera års atomsprängningar, ett djur som ödelägger allt som kommer i dess väg – och som är på väg mot New York… Nu måste två tv-reportrar, en vetenskapsman, en gåtfull fransk försäkringsagent och hela den amerikanska armén förena sina krafter för att övervinna detta enorma odjur som hotar inta Manhattan. Text-TV s. 690.

Kärleksbrev

21:00 – 23:25

Theresa är frånskild och har en son som hon lämnar till ex-maken och dennes nya fru under semestern. Själv åker hon ensam till havet, vandrar på stranden och hittar en flaska med ett fantastiskt kärleksbrev i. Hon förstår att det är skrivet till en död kvinna, blir gripen av ärligheten och passionen. Hon visar det för kompisarna på stora dagstidningen i Chicago där hon jobbar med research. Det publiceras, mot hennes vilja. Brevet väcker uppmärksamhet och via tips från läsarna lyckas hon spåra avsändaren… Text-TV s. 690.

American Pastime

01:50 – 03:55

American PastimeDen japansk-amerikanska familjen Nomura bor i Los Angeles och är en alldeles vanlig familj och barnen är födda i USA. Men efter bombningen av Pearl Harbor godkänner president Roosevelt Executive Order 9066 som tvingar amerikaner av japanskt ursprung på västkusten att lämna sina hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *