Kvällens rekomenderade filmer: onsdag 28/12

  • Titta hon snackar också!
  • Sällskapsresan 2 – Snowroller
  • Ice age 2
  • Grabben i graven bredvid
  • Snuten i Hollywood III
  • The Devil’s Tomb
  • The In-Laws
  • True Confessions of a Go-Go Girl
  • Italian job

Titta hon snackar också!

16:30 – 18:00

Fortsättning på Titta han snackar. Lille Mikey tror att han har läget under kontroll efter att ha lyckats förena sin mamma med drömpappan.

Sällskapsresan 2 – Snowroller

16:20 – 17:55

Svensk långfilm från 1985. Lasse Åbergs komedi om Stig Helmer och hans norske kompis Ole, som bokat in sig på en bussresa till Alperna. Med på resan är den sönderstressade familjen Jönsson, några norrländska sparkfabrikanter och andra mer eller mindre underliga figurer. Men de träffar också två söta flickor och kärlek uppstår. Regi och manus: Lasse Åberg. Textat sid. 199.

Ice age 2

17:00 – 18:25

Amerikansk animerad familjekomedi från 2006. Istiden lider mot sitt slut och Manny, Sid och Diego njuter av fördelarna med en smältande värld. Men så upptäcker de tre att den smältande isen kommer att svämma över deras dal. Nu måste de varna alla andra samtidigt som de måste komma på ett sätta att undkomma vattenmassorna. Åldersgräns 7 år.

Grabben i graven bredvid

21:00 – 22:00

Svensk komedi från 2002. Desirée är nybliven änka och bor i en småstad. Hon arbetar som bibliotekarie och umgås med intellektuella vänner, dricker espresso och besöker ofta sin senila mor. Benny bor på landet och driver en bondgård, han dricker pulverkaffe och har bara kontakt med paret i granngården. Av en slump korsas Desirées och Bennys vägar på en kyrkogård. De två börjar träffas men deras skilda bakgrunder och liv leder till en hel del konflikter men samtidigt växer kärleken. När Desirée får ett jobb i Stockholm äventyrar det hela deras relation. Åldersgräns 7 år.

Snuten i Hollywood III

23:05 – 01:20

Snuten i Hollywood IIIAmerikansk actionkomedi från 1994. Axel Foley är tillbaka och den här gången försöker han lösa mordet på sin chef. Spåren leder honom till en populär nöjespark i Los Angeles och Axel återförenas med sin gamla Beverly Hills-kollega Billy Rosewood. Tillsammans med Billys nya partner, Jon Flint, försöker de tre göra allt i sin makt för att lösa mordet och gripa förövarna. Åldersgräns 15 år.

The Devil’s Tomb

21:00 – 22:45

The Devil's TombMystisk seismisk aktivitet drabbar plötsligt en hemlig forskningsstation i öknen i mellanöstern. En grupp topptränade legosoldater, ledda av krigsveteranen Mack skickas dit för att rädda en försvunnen forskare. Men trots att de erfarna krigarna är beväpnade till tänderna, kan inget förbereda dem på vad som väntar dem i mörkret på den underjordiska anläggningen.

The In-Laws

21:00 – 22:50

The In-LawsJerry Peyser är en tystlåten fotspecialist som lever ett tillbakadraget liv tills det att hans dotter tillkännager att hon ska gifta sig – med en helgalen CIA-agent!

True Confessions of a Go-Go Girl

01:20 – 03:10

Jerry Peyser är en tystlåten fotspecialist som lever ett tillbakadraget liv tills det att hans dotter tillkännager att hon ska gifta sig – med en helgalen CIA-agent!

Italian job

01:20 – 03:40

Amerikansk action från 2003. Planen var perfekt, jobbet var exakt utfört och flykten gick som smort. Det enda hot mästertjuven Charlie Croker inte räknat med var från en av hans egna män. Efter att ha lyckats med att stjäla en makalös guldtacka från ett välbevakat palats i Venedig kan Charlie och hans gäng inte tro sina ögon när en av dem visar sig vara dubbelspelare och försvinner med bytet. Charlies gäng beger sig till Kalifornien där de planerar att återta guldtackan genom att skapa det största trafikkaoset i Los Angeles historia. Åldersgräns 11 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *