Kvällens rekomenderade filmer: sön 16/10

The Dark Knight

22:00 – 01:10

The Dark KnightGothams beskyddare trappar upp kriget mot den organiserade brottsligheten. Tillsammans med polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent vill Batman få ett slut på den kriminella verksamhet som sprider skräck på stadens gator. Brottsbekämparna tycks vara framgångsrika, men hamnar snart i ett laglöst kaos, skapat av en snillrik gangster som de terroriserade invånarna i Gotham City känner till endast som Jokern.

The wedding crashers

21:00 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2005. John och Jeremy är två singelkillar som har en gemensam hobby, att våldgästa bröllop för att försöka ragga upp så många tjejer som möjligt. När de lyckas nästla sig in på årets stora societetsbröllop har de siktet inställda på brudtärnorna Claire och Gloria. Men det går inte riktigt som de tänkt sig och för John blir det hela ännu mer komplicerat när han faller för Claire.

Firefox

02:20 – 04:35

USAs underrättelsetjänst får veta att ryssarna har konstruerat ett nytt plan med revolutionerande tekniska finesser och inser man att man måste få tag på det.

Sex and Lies in Sin City

02:15 – 03:50

Sex and Lies in Sin CityDen sanna historien om mordet på Ted Binion, som var arvtagare till en enorm casinoförmögenhet. Ted Binion hade till synes allt man kunde önska sig: pengar, makt och en vacker flickvän. Men hon svek honom och han mördades i sitt hem i Las Vegas 1998. Han hade av allt att döma dött av en överdos, men snart stod det klart att en mördare fortfarande var på fri fot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *