Kvällens rekomenderade filmer: söndag 11/12

  • Ace Ventura: Den galopperande detektiven
  • Miss Marple
  • Kingdom
  • Hanging up
  • Beck – Pojken i glaskulan
  • Severance
  • Öster om Eden
  • Sista natten med gänget
  • Walk the Talk

Ace Ventura: Den galopperande detektiven

17:20 – 19:00

Stackars lilla Snowflake har kidnappats. Men det visar sig snart att Snowflake inte är den enda som försvunnit, ett flertal av Miami Dolphins nyckelspelare är puts väck. Kommer Ace Ventura att hitta Snowflake och resten av lagets storspelare?

Miss Marple

22:20 – 00:45

Brittiskt kriminaldrama från 1991. När miss Marple besöker sin vän Carrie-Louise inser hon snabbt att allt inte står rätt till. Det dröjer inte länge förrän hennes misstankar bekräftas när Carrie-Louises brorson hittas mördad.

Kingdom

22:00 – 00:15

Spionen Francis Manner och flera familjer mördas under en attack på ett amerikanskt område i Riyadh. FBI-agenten Ronald Fleury utpressar den Saudiarabiske konsuln för att få genomföra en fem dagar lång utredning på platsen. Tillsammans med agent Grant Sykes, Janet Mayes och Adam Leavitt reser han dit för att hämnas sin vän och ta reda på vem som ligger bakom attacken.

Hanging up

00:15 – 02:05

Hanging UpEve (Meg Ryan) lever ett upptaget liv, inte minst på grund av sin alkoholiserade telefonterrorist till far (Walter Matthau). Eves systrar, redaktören Georgia (Diane Keaton) och skådespelerskan Maddy (Lisa Kudrow), är inte fullt lika upptagna med fadern men han ringer även mycket till dem. När systrana får veta att deras far bara har en kort tid kvar att leva är det dock dags för dem alla att lägga på telefonluren och istället träffas på riktigt… Text-TV s. 690.

Beck – Pojken i glaskulan

21:00 – 22:00

Beck - Pojken I GlaskulanSvensk thriller från 2002. Modern till en autistisk pojke hittas mördad i sitt hem. I husets gillestuga sitter den handikappade pojken med mordvapnet i handen. Han kan inte kommunicera med Beck eller någon annan i omgivningen och hans enda sysselsättning är att teckna. Men bär han på sanningen bakom mordet? Finns det människor runt honom som försöker förhindra att sanningen kommer fram? Åldersgräns 15 år.

Severance

22:40 – 00:30

SeveranceEtt nio till fem jobb kan kanske verka trist, men en teambuildingresa kan vara rena döden! En buss med fem män och två kvinnor, alla anställda på säljavdelningen hos den internationella vapentillverkaren Palisade Defence, som har levererat vapen till en mängd internationella konflikter under de senaste 75 åren, har precis lämnat Budapest med riktning mot bergen. Företagets VD har inkvarterat dem i firmans egen lyxiga stuga och de ser fram emot en härlig helg tillsammans. Men planerna ändras drastiskt när bussen blir kapad av ett gäng skjutglada ungdomar som är ute efter blod.

Öster om Eden

02:45 – 04:45

Cal lever tillsammans med sin far och tvillingbror Aron. Aron är faderns stolthet medan Cal är bråkmakaren.

Sista natten med gänget

02:05 – 04:00

Det är en sommarnatt 1962 och fyra tonåringar från en småstad i Kalifornien – Steve, Curt, John och Terry – står inför ett vägskäl i livet då de måste börja tänka på framtiden. Under kvällen korsas och skiljer sig deras individuella historier. Nästa morgon kommer deras liv att förändras, några tillfälligt och några för all framtid.

Walk the Talk

04:00 – 05:35

Provokativ dramakomedi om en familj som imploderar. Traditionella familjevärderingar utmanas i en värld av överdriven prestationsångest och självsuggestion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *