Kvällens rekomenderade filmer: söndag 23/10

  • Härmed förklarar jag er Chuck och Larry
  • Mars Attacks!
  • The reader
  • Tornado Valley
  • The Gospel

Härmed förklarar jag er Chuck och Larry

22:00 – 00:20

Chuck Levine och Larry är brandstationens stoltheter: två straighta singelkillar som skulle göra vad som helst för varandra och som alltid ställer upp. Chuck står i tacksamhetsskuld till Larry, som en gång räddat hans liv i en brand, och Larry ber honom att återgälda skulden när en byråkratisk regel förhindrar honom att lägga till sina barn som förmånstagare i hans livförsäkring. Allt Chuck behöver göra är att skriva under som Larrys partner i några formulär. Chuck och Larry tvingas nu låtsas vara ett förälskat nygift par, men när en byråkratisk försäkringsagent blir misstänksam, hamnar parets arrangemang på löpsedlarna. Efter att ha överlevt den obligatoriska smekmånaden och undvikit att avslöjas upptäcker de fördelarna med att hålla ihop som en familj.

Mars Attacks!

00:20 – 02:20

Mars Attacks!Allt är frid och fröjd, tills USA:s president plötsligt får kontakt med planeten mars och ordnar ett möte mellan människorna och utomjordingarna. Allt går inte enligt planerna, när det visar sig att marsmänniskorna har andra avsikter med sitt besök på jorden. Beväpnade till tänderna och med ironiska leenden på läpparna invaderar de jorden – bara för skojs skull. En fartylld actionkomedi där många av Hollywoods kända ansikten passerar revy. Bland annat dyker sångaren Tom Jones upp mitt i kampen för jordens överlevnad.

The reader

21:00 – 22:00

The ReaderAmerikanskt drama från. Michael är 15 år och en dag när han är på väg till skolan blir han plötsligt sjuk, då kommer Hanna till hans undsättning. Trots den stora ålderskillnaden mellan Hanna och Michael blir de förälskade och inleder en romans. Men en dag är Hanna plötsligt borta och Michael går vidare i livet. Flera år senare, när Michael studerar juridik, korsas deras vägar då han bevakar en pågående krigsförbrytarrättegång mot nazisterna och Hanna är en av de åtalade. Barntillåten.

Tornado Valley

02:20 – 03:55

Liz McAdams förföljs av minnen av en tornado som förstörde hennes hem 25 år tidigare. Nu hamnar hon och hennes familj i livsfara igen när en förödande tornado snabbt tar fart.

The Gospel

03:15 – 05:05

En ung sångare vänder ryggen åt Gud och hans fars kyrka när en tragedi inträffar. Han återvänder flera år senare och finner den en gång kraftfulla församlingen helt i oordning. När hans barndomsgudinna skapar en ’ny vision’ för kyrkan tvingas han att ta hand om familjekaos, karriärssjälvmord och förhållandeproblem som gör att han hamnar på kollisionskurs med försoning eller undergång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *