Kvällens rekomenderade filmer: söndag 25/12

 • En värsting till syster
 • Helt hysteriskt
 • There Will Be Blood
 • Helt hysteriskt
 • Rosa pantern 2
 • The lost world
 • Borat
 • Evan den allsmäktige
 • Liar liar
 • EdTV
 • Kingdom of heaven
 • Hulk
 • Dödligt vapen 2
 • Miss Secret Agent 2 – Armed and Fabulous
 • Bob Roberts
 • Hetsjakten
 • Roll Bounce
 • Du och jag
 • Nu blåser vi snuten

En värsting till syster

17:55 – 20:00

Nattklubbsartisten Deloris råkar bli vittne till ett mord.

Helt hysteriskt

20:00 – 21:00

Edina drabbas av home makeover-feber och vill göra om köket. Problemet är att hon är extremt petig med detaljerna. Till slut åker Eddy och Patsy och shoppar för att få inspiration. Kommer de att lyckas eller behöver de gå på renoveringsterapi? Edina och Patsy är två övervintrade och påtända hippiebrudar som aldrig vuxit upp. Edina är Guds gåva till modevärlden och Djävulens gåva till mödraskapet. Brittisk komedi från 2004.

There Will Be Blood

21:00 – 00:10

There Will Be BloodDaniel Plainview och hans son letar efter oljefyndigheter i Kalifornien. Men en ung präst, Eli Sunday, sätter käppar i hjulet för dem och utmanar far och son i deras ambitioner.

Helt hysteriskt

00:10 – 01:20

Patsy arbetar som inköpare på en ny modekedja och ska åka till New York Fashion Week. När Edinas mor råkar berätta att hennes son Serge är bosatt i New York, bestämmer sig Edina för att följa med Patsy. Snart hamnar Edina ansikte mot ansikte med Serge, men är han den bögson hon alltid drömt om eller är han en besvikelse som sin syster Saffy? Edina och Patsy är två övervintrade och påtända hippiebrudar som aldrig vuxit upp. Brittisk komedi från 2002.

Rosa pantern 2

19:00 – 21:00

Amerikansk komedi från 2009. Inspektör Clouseau har tilldelades hedersmedalj för sin insats i jakten på den åtråvärda diamanten Rosa pantern efter att den blev stulen. Eftersom Clouseau ofta skapar kaos där han drar fram har han nu fått återgå till ett lugnare skrivbordsjobb. Men när Rosa pantern blir stulen igen blir Clouseau utvald att ingå i ett internationell elitstyrka som består av en grupp internationella detektiver. Deras uppdrag är att stoppa ligan som specialiserat sig på att stjäla historiska värdeföremål. Barntillåten.

The lost world

21:00 – 23:45

Amerikansk action från 1997. Ett företag som tidigare ägnat sig åt att framodla dinosaurier står inför konkurs och beslutar sig för att flytta djuren till San Diego i USA. Men företagets före detta styrelseordförande, John Hammond, vill värna om djuren så han skickar en styrka till ön där djuren befinner sig för att de ska dokumentera dem i sin naturliga miljö och hoppas hinna före företagets utsända. Men uppdraget går inte som planerat och snart är både företagets utsända och John Hammonds expedition strandsatta på ön där de farliga dinosaurierna lurar i mörkret.

Borat

23:45 – 01:25

Amerikansk komedi från 2006. Journalisten och programledaren Borat Sagdiyev är Kazakstans sjätte mest kända person. Tillsammans med ett kamerateam skickas han till USA av sin regering för att rapportera från det fantastiska landet i väst. När Borat ser skådespelerskan Pamela Anderson på tv, förälskar han sig i henne och bestämmer sig för att ge sig ut på en resa tvärs över kontinenten för att hitta henne, fria och ta med henne hem till sitt land. Längs vägen möter han det amerikanska folket och kulturkrockar och konflikter uppstår. Barntillåten.

Evan den allsmäktige

20:00 – 22:00

Evan den AllsmäktigeEvan Baxter är en populär kongressledamot med en ljus framtid framför sig och ett mål att ”förändra världen”. Gud hör hans budskap och bestämmer sig för att ge honom en hjälpande hand. Gud ger Evan materialet och djuren han behöver för att bygga en ark. Efter att förgäves ha försökt ignorera Gud ger sig Evan tillslut och börjar jobba med planen – trots att de andra kongressledamöterna och hans familj tror han förlorat förståndet.

Liar liar

22:00 – 23:45

Liar LiarJim Carrey spelar advokaten Fletcher Reede, som ständigt lovar sin son saker han inte kan hålla. När han missar sonens födelsedag, som han har lovat att komma till, får sonen nog. Det enda han önskar sig av sin pappa är att han inte ska ljuga på 24 timmar. Om inte Fletcher kan uppfylla den önskningen så flyttar sonen, hans mamma och hennes nye kille till Boston… Det är bara det att som advokat är det svårt när man inte ens får använda en endaste liten vit lögn…

EdTV

23:45 – 02:00

EDtvFör att rädda den nedläggningshotade TV-stationen True TV, kommer chefen Cynthia Topping (Ellen DeGeneres) på den briljanta idén att följa och sända 24 timmar ur en helt vanlig persons liv 24 timmar om dygnet – oredigerat. Efter en lång rad oframgångsrika auditions stöter Cynthia ihop med Ed, en nördig men snygg kille som jobbar i videoaffär. Han tackar ja till erbjudandet, men får inte lång tid på sig att vänja sig vid sin nya, ständiga följeslagare – kamerateamet. Det är dock inte bara Eds liv som påverkas av filmandet, utan även hans vänner och familj. Nu måste han komma på ett sätt att avsluta EdTV.

Kingdom of heaven

21:00 – 22:00

Kingdom of HeavenAmerikanskt/Brittiskt/Spanskt/Tyskt drama från 2005. Den unge Ballians tvingas in i ett krig under 1100-talets korståg i det heliga landet. Främling i ett land blir han förälskad i en drottning och blir tillslut dubbad. Men freden är bräcklig och snart står Ballians inför uppgiften att skydda befolkningen mot attackerande styrkor. Åldersgräns 15 år.

Hulk

17:20 – 20:00

HulkNär vetenskapsmannen Bruce Banner förvandlas till en gigantisk grön varelse med enorm styrka, tvingas han inte bara kämpa mot onda krafter utifrån, utan även mot demonerna som växer inom honom själv.

Dödligt vapen 2

22:00 – 00:15

Polishjältarna Riggs och Murtagh är tillbaka! Den här gången är de hack i häl på några utländska diplomater, däribland sydafrikanen Arjen Rudd, som har allt annat än rent mjöl i påsen. Till sin hjälp har Riggs och Murtagh också den före detta maffiamedlemmen (Joe Pesci), som för övrigt ska vittna mot Rudd i en snart stundande rättegång. Text-TV s. 690.

Miss Secret Agent 2 – Armed and Fabulous

20:00 – 22:15

FBI-agenten Gracie Hart får i uppdrag att marknadsföra FBI och åker på turné med den brutale Sam Fuller som livvakt. Under resan kidnappas hennes vän Miss USA tillsammans med Stan Fields, och Gracie bestämmer sig för att trotsa chefens order och själv resa till Las Vegas för att undersöka kidnappningen.

Bob Roberts

23:10 – 01:10

Bob RobertsBob Roberts är en satirisk, dokumentärliknande inblick i den amerikanska politiken, där makthavarnas budskap inte nödvändigtvis är begränsade till tal och tv-framträdanden. Det här är landet där allt är möjligt och en svängig låt kan lyfta en politiker till oanade höjder. En förhoppningsfull kandidat till den amerikanska senaten spelar in en skiva som blir en omedelbar succé. I likhet med låten klättrar de i rasande fart på listorna och blir ett bevis på att image, en bra låt och lite inställsamhet betyder mer än politiskt innehåll.

Hetsjakten

02:30 – 04:30

Den nerdekade snuten Ben Schockley får i uppdrag att föra ett vittne från Las Vegas till Phoenix. Men det som verkar vara ett rutinuppdrag visar sig vara en mardröm.

Roll Bounce

02:00 – 03:50

Roll BounceDet är sommaren 1978, och för dem som vill ha kul finns det bara ett ställe att gå till: rullskridskodiscot där musiken är het, tjejerna hetare och atmosfären explosiv. Det börjar med Xavier Smith, även känd som X, en ung rullskridskokung som tillsammans med sitt gäng regerar över skridskorinken. Men när dörrarna stängs för gott till deras favorithak markerar det slutet på en era och början på en ny, när killarna ger sig in på okänt territorium.

Du och jag

03:50 – 05:15

En bitterljuv kärlekshistoria om de svåra val man måste göra när man är 25 och inte vet vad man ska ta sig till. Maja och Niklas möts igen sju år efter en smärtsam skilsmässa och inser att deras kärlek till varandra inte försvunnit. Inte heller blir den enklare för att man nästan är vuxen.

Nu blåser vi snuten

03:00 – 04:35

Lastbilschauffören Big Enos Burdette utmanar en kollega, Bandit, i ett lastbilsrally. Problemet är att det inte är lagligt att köra lastbilar fulla med öl hur som helst genom staterna. Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *